Необходими продукти:
картофи – 4
ориз – 1/2 к.ч. или 1 шепа
моркови – 1 бр.
лук – 1
кайма – към 1/2 кг (смес)
яйца – 2
подправка за кайма
пикантина
чубрица
черен пипер
магданоз – по желание
бульон – по желание кубче
Начин на приготвяне:
Слагаме тенджера с вода на котлона да ври на силен огън. Намаляваме, когато започне да ври.
Белим картофите, моркова и лука. Измиваме ги. Нарязваме на кубчета картофите и моркова, на ситно лука и ги добавяме във водата.
Оставяме ги да се варят, а
„Аз съм българче“ – новото място за деца сред природата (ВИДЕО)
Уникално място за деца на 30 километра от София Интензивният градски живот, шумът, мръсният въздух са все неща, от които едно семейство с деца иска да избяга дори за няколко часа през почивните дни. Около София през последните години се създадоха доста увеселителни,...
0 коментара