Тежката съдба на американския доларПредишна статия
Възвръщаемостта от бизнес инвестиция във фотоволтаици е 2-3 годиниСледваща статия
Горещи новини

21/09/23

Разкрива се нова възможност пред инвеститорите

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Редица технологични компании виждат перспективи в пазара на софтуер за редактиране на видео. Очаква се тази сфера на дейност да надхвърли границата от 30 млрд. долара по отношение на инвестиции до 2030 г.

Всички големи компании на технологичния пазар навлязоха в пазара на софтуер за редактиране на видео и следователно инвеститорите непрекъснато търсят ниши в днешния претъпкан пазар.

От Apple и Amazon до Google и Microsoft, всички големи играчи в Силициевата долина са се насочили към пазара на софтуер за редактиране на видео, докато се стремят да разработят съответните си продукти.

Ключът към привлекателността на много от най-големите технологични компании е въздействието на социалните медии върху потреблението на съдържание и необходимостта от актуална видео продукция.

Комбинацията от процъфтяваща технологична индустрия, заедно с притока в броя на потребителите, използващи услуга, често е катализатор за технологичните лидери да се включат и да създават нови софтуерни продукти.

Изчислено е, че над половината от световното население в момента е активно в поне един сайт или приложение за социални медии и това ниво на посещаемост веднага е привлекателно за най-големите технологични иноватори в света.

Apple са разработили приложението Final Cut Pro, което позволява на потребителите незабавно да редактират и настройват всички видеоклипове, които са създали на която и да е платформа на Apple.

Удобството често е в основата на всичко, което Apple прави, и вярно на формата, приложението Final Cut Pro се превърна в едно от най-надеждните и сравними приложения за редактиране на видео на пазара.

Въпреки че има много професионалисти, които идват с продуктите на Apple, те не са за всеки и когато става въпрос за Final Cut Pro Windows алтернативи, то такива на пазара има много, като Movavi, Blender и Power Director едни от най-надеждните предложения наоколо.

Google и Amazon също навлязоха в сферата на редактирането на видео с цел да съчетаят създаването на съдържание с популярността на потреблението на социални медии и след като конкуренцията на пазара е установена, най-големите много рядко отстъпват.

Еволюцията в областта на редактирането на видео също се разви, като софтуерът за запис от екран и видео конвертиране също става достъпен за всички нива на видеоредактор, независимо от техните редакционни стремежи.

Тази сеизмична промяна в рамките на пазара даде възможност на скромните потребители на приложения да могат да редактират видеоклипове до недостижимо досега ниво, което отново доведе до ръст на инвестиции от големи технологични компании. Никога досега редактирането на видео не е било толкова популярно или достъпно и в резултат на това големите технологични компании продължават да инвестират сериозно в индустрията.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930