Съюзът на пивоварите с нова инициатива за връщане на стъклени бирени бутилкиПредишна статия
40% от новоназначените мениджъри без ръководен опит се провалят в първите 8 месецаСледваща статия
Горещи новини

27/05/24

Потребителите на Viber  с достъп до Spotify Premium

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Rakuten Viber, едно от водещите приложения за комуникация в света, обявява партньорството си с глобалната музикална стрийминг платформа Spotify. Viber ще предложи на стотици милиони потребители безплатен тримесечен тестови период за Spotify Premium или до 90% отстъпка от услугата в зависимост от региона, в който потребителите се намират. Така те ще могат да се насладят на неограничено слушане на музика без реклами.

Viber държи силен пазарен дял в регионите на Централна и Източна Европа и Азиатско-тихоокеанския регион, с до 98% пенетрация. Партньорството ще разреши на Spotify да използва ключовите пазари на Viber, за да стимулира растежа си в тези райони с все още неизползван потенциал.

„Развълнувани сме, че работим със Spotify за предоставянето на това неустоимо предложение за най-големите пазари на Viber“, коментира Офир Еял, Главен изпълнителен директор на Rakuten Viber. „Ние постоянно се стремим да предоставяме на нашите потребители интересни функции, които са лесни за използване. Точно това прави тази колаборация толкова добра. Viber продължава да затвърждава статута си на супер приложение, като става предпочитан партньор за глобални компании.“

„Наистина сме щастливи да си сътрудничим с Viber. Те имат отдадена общност от потребители в държави, в които се стремим да развием нашата платформа. С това партньорство Viber дава още нещо уникално на своите потребители“, казва Марк Хазан, Вицепрезидент Бизнес развитие и партньорства в Spotify. „С достъп до над 100 милиона песни в Spotify, потребителите на Viber могат да слушат музиката, която обичат, както и да откриват нови изпълнители.“

Предложението ще бъде достъпно за потребителите на Viber в избрани страни в Близкия изток, Азия и Европа – включително и в България. Отговарящите на условията потребители* ще могат да активират три месеца безплатен Premium абонамент. Отговарящите на условията потребители във Филипините и Виетнам** ще получат отстъпка до 90% за Premium функцията. Потребителите могат да активират предложението по няколко начина във Viber: през банери в платформата, през официални съобщения от Viber директно в приложението и през публикации в официалните локални канали на Viber. Държавите, включени в това партньорство, са Франция, Германия, Великобритания, Италия, Словакия, Гърция, Унгария, Полша, Чехия, България, Хърватска, Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Черна гора, Ирак, Филипините и Виетнам.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Календар

май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031