Консумацията на бира надвишава местното производствоПредишна статия
Жегата вдига разходите за заплати у нас средно с 0,6%Следваща статия
Горещи новини

20/06/24

Българска компания предоставя GPS услуга за товарния транспорт в ЕС

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

За сумата от 9.90лв на месец превозвачите получават 24/7 онлайн контрол върху транспортната си дейност вече и в съседните на България страни

Специализираната българска платформа TollPass разшири покритието на услугата си TollPass Fleet за управление на автопарк. От компютъра или смарт телефона си собствениците и мениджърите на транспортни фирми ще могат да проследяват в реално време движението и местоположението на камиони и автобуси, както в държавите от Европейски съюз, така и в Турция, Сърбия, Северна Македония, Босна и Херцеговина, Албания, Черна гора.

Българската компания „Интелигентни трафик системи“ АД се наложи като лидер в региона, предлагайки интелигентни транспортни решения.

Уникалното на услугата е, че дава нови възможности на транспортния бизнес на Балканите и за символична цена месец превозвачите получават Fleet услуга, която ги отменя в задачите по управление и ги улеснява в контрола на водачите и превозваните товари.

Една платформа – множество услуги е точното определение за TollPass, където онлайн може да се заплащат тол такси, да проследяват в реално време превозните средства, но също така да се купуват винетки, да се проверяват и заплащат компенсаторни такси при нарушения, да се сключва застраховка „Гражданска отговорност“ и да се управлява автомобилния парк.

Платформата предлага не само лесно и бързо заплащане на пътни такси, но и цялостно обслужване на транспорта и интелигентни трафик решения. С комбинираното бордово устройство TollPass EUROBOX тежкотоварните превозвачи отчитат автоматично тол такси в България и още 12 държави, а също така проследяват в реално време своите превозни средства вече в цяла Европа. От август услугата за проследяване предоставя информация за преминаването на автомобилите и в още шест съседни държави, без да е необходимо да се сключват допълнителни договори.

Пътуване с едно устройство, един договор и един доставчик е в съответствие с директивата на ЕС за електронното тол таксуване. Комбинацията от достъпни услуги за тол отчитане и проследяване в реално време повишава ефективността на управлението, фокусирани в една платформа пълните отчети за услугите пестят време и оптимизират разходите.

Освен информацията в реално време, услугата Tollpass Fleet предоставя подробни отчети за маршрутите и начислените тол такси за изминатите маршрути. За улеснение мениджърите и собствениците разполагат с различни интерактивни карти, например с информация за тол таксуваните участъци. Също така могат да бъдат получавани различен тип нотификации и аларми за навлизане в конкретна зона или при превишаване на максималната скорост. Навременната информация за подобни събития осигурява гъвкавост, но и безопасността на движението. Отчетността на разхода за горивото подпомага ефективното планиране. Ежедневни, седмични и месечни отчети или пътни листи се генерират автоматично онлайн, пестят време и винаги са на разположение.

Услугата за проследяване в реално време може да се ползва без допълнителен обвързващ срочен договор, като лесно се активира или деактивира по всяко време, в зависимост от нуждите на транспортния бизнес.  Няма допълнителни разходи за покупка и монтаж на оборудване.

Интелигентното управление на автопарковете и GPS проследяване в реално време е високотехнологично решение, което спестява разходи и човешки ресурси на транспортния бизнес. С TollPass Fleet гъвкавите решения, онлайн мониторинга и управлението в реално време вече са достъпни както за държавите членки на ЕС, така и за Турция, Сърбия, Северна Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора и Албания. Българската компания „Интелигентни трафик системи“АД  успешно се наложи на международния пазар на интелигентни транспортни решения с платформата TollPass. Като партньор на транспортния бранш компанията предлага разширеният обхват на услугата за GPS проследяване запазвайки нейната ниска цена без промяна.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Календар

юни 2024
П В С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930