Част от китайската Alibaba възнамерява да се търгува на борсата в САЩПредишна статия
Васил Райчев: Младите да внимават с иновацията сиСледваща статия
Горещи новини

20/06/24

Проведе се първият Start Up Space Talk в Start Up Space Ring Tower

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

На 3 Май от 18:30 час се проведе първият Start Up Space Talk в Start Up Space Ring Tower в едноименната офис  сграда  Ring Tower срещу Бизнес Парк София.

Speaker на събитието бяха Сергей Стоянов и Стефи Михайлова , СЕО и Мениджър Бизнес Развитие на Green Deli Cafe , които разказаха на младите бъдещи бизнес лидери за пътят за налагане на успешен нов бранд на високо конкурентен пазар и дадоха на младите таланти някои съвети "от кухнята" на един много успешен за България бизнес модел като Green Deli Cafe.

Форматът Start Up Space Talk е иновативен проект на Start Up Space Ring Tower за обмяна на опит между мащабният и вече успешен бизнес в България и прохождащия такъв у нас.

Start Up Talk e иновативен формат на интерактивен семинар с елементи на Networking, Q&A част, предназначен за обогатяване мирогледа, опита и света на младите бизнес лидери, фрилансъри и предприемачи с информация и вода направо от извора директно чрез съвети, coaching & mentorship по различни водещи за модерния бизнес и предприемачество теми предоставени директно  от някои от най-успешните бизнес лидери в своя бизнес сектор в България.

Провежда се всяка сряда в 18:30 часа в Start Up Space Ring Tower, бизнес сграда Ring Tower, 251 E Ring Road Str., FL.3, 1766, Sofia, Bulgaria, срещу Бизнес Парк София.

 Гост на следващия Start Up Talk на 10 Май се очаква да бъде Васил Райчев, собственик и основател на верига модни магазини Hot Spot и здравословните био масла Еньовден, който ще ни разкаже за Ups & Downs & risk management в entrepreneurship-a , както и за свой нов съвместен партньорски проект на име Обичай.

Събитието се хоства изцяло от Start Up Space Ring Tower с безплатно кафе, чай, complimentary welcome drink и настаняване на всички гости.

Събитието е с Free Pass за всички членове на Start Up Space Ring Tower & Sketch Co-working Stebarna, наемателите на бизнес сградата Ring Tower и техни гости и с билет от 5 евро/ 10 лв. за всички външни посетители.

Управителката на фирма Arva Consulting, подпомагаща лизинга и развитието на проекта Start Up Space Ring Tower , Елица Стоименова коментира каузата на събитието така: "Start Up Talk Event се провежда защото искаме да даваме стойност. Да можем повече заедно и да оставим следа. Форматът е вдъхновен от речта на Steve Jobs  пред Stanford University през 2005 година – https://youtu.be/UF8uR6Z6KLc  , както и от успешни модерни бизнес лидери предприемачи като Richard Branson , Barbara Corcoran, формати като TEDx и Shark Tank. Защото вярваме, че успехът трябва да говори. Ще Ви очакваме всяка сряда в 18:30ч. в Start Up Space Ring Tower." Билети за следващия Start Up Talk Ring Tower може да закупите от Билет.бг – https://bilet.bg/bg/events/start-up-talk-s-vasil-raychev/4163

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Календар

юни 2024
П В С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930