Фестивал на италианския дух и култура PIAZZA BIRRA MORETTI в центъра на СофияПредишна статия
OMV представя нова бранд идентичностСледваща статия
Горещи новини

17/07/24

„Ивет Фешън“ - символ на професионализъм, класа и стил

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Най-известната модна агенция в България – "Ивет Фешън", през тази година отбелязва своите 30 години. Днес лицата на агенцията работят на шест континента.

Ликовете им са украсили над 5000 корици на престижни списания, участвали са в десетки световни кампании, а тези в страната надхвърлят 4000. Моделите са дефилирали по световните модни подиуми на всички седмици на модата и са разнасяли славата на България. Освен това са участвали и в различни благотворителни кампании и успешни продукции, като са подкрепяли редица каузи през годините.

Сред топ-моделите на „Ивет Фешън“ са Белослава Хинова, Ваня Пенева, Нора Шопова, Жулен Чолак, Кристина Милева, Венета Харизанова, Ивана Димитрова, Християна Димитрова и много други.

Агенцията е люлка и на някои от най-нашумелите в последно време млади актьори в България, сред които се нареждат имената на Луиза Григорова, Снежана Макавеева, Саня Борисова, Деси Касабова, Ива Янкулова, Георги Николов, които участват с роли в киното и в театъра. 

Ето какво стодели собственичката на агенцията Ивет Григорова за читателите на b2bmagazine.bg

Фотокредит: Лили Йотова

Ивет Григорова: Всяка кампания с модел на „Ивет Фешън“ в България и по света за мен са победи

Как успяхте да се задържите на върха в продължение на 30 години?

Като се обърна назад във времето, осъзнавам,че за да е „Ивет Фешън“ това, което е, сме изминали дълъг път… Имали сме възходи и падения, радостни и тъжни  моменти, успехи и разочарования. Създаването и изграждането на един бизнес е дълъг процес. Така че, след толкова много години вече успяваме да берем плодовете на успеха, за което съм благодарна на моят екип и на всичките невероятни модели на „Ивет Фешън“.

Какво ви даде или отне работата в агенцията?

„Ивет Фешън“ е моето трето дете. То е част от семейството ми, дава ми смисъл, любов и удовлетворение. Когато градиш кариера не е лесно да съчетаваш бизнеса с личния си живот, но аз се опитвам да го правя, доколкото е възможно.

С какви проблеми в бизнеса се сблъскахте до тук?

Както във всеки бизнес и ние  имаме  проблеми от  всякакво естество. Има дни, които са много успешни и всичко върви  по план, други пък са не толкова добри и понякога се появяват различни предизвикателства, с които трябва да се справим.

Има ли конкуренцията в бранша и в какви отношения сте?

Конкуренцията е стимул, кара те да се съревноваваш и развиваш, особено ако тя е здравословна. С конкуренцията в България сме в нормални, колегиални отношения.

Ваши модели работят на шест континента, има ли други подобни български компании?

Моделите на агенцията работят в най-големите модни агенции по света и налагат името на „Ивет Фешън“ като символ на професионализъм, класа и стил в световната модна индустрия. А що се отнася до други български агенции, може да попитате тях.

Очаквате ли да настъпи момент, в който да не можете да отговорите на бизнес очакванията към вас?

В модния бизнес всичко се променя много динамично. Точно за това, ние се стараем да бъдем гъвкави и да сме в крак с всичко онова, което се случва в момента.

Най-запомнящият се момент за тези 30 години? 

Запомнящите моменти за тези 30 години не са никак малко. Всяко участие в дефиле на голям бранд като Шанел, Диор, Валентино, Джакомус, Долче Габана, Айзберг и други. Всяка корица, като тези на модната библия Вог, на  Ел,  Харпърс Базар, Мари Клер, Космополитън…Всяка една кампания с модел  на Ивет Фешън в България и по света за мен са победи, които ме карат да се чувствам горда и удовлетворена.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Календар

юли 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031