Васил Велев: Демографията е приоритет номер едноПредишна статия
На 70% от българите плащат с карта по време на ваканцията сиСледваща статия
Горещи новини

20/06/24

Премиера на най-новия модел на устройството glo™ HYPER X2 AIR

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

БАТ България представи официално най-новата версия на иновативната технология за нагряване – glo™ HYPER X2 AIR, на бляскава лятна премиера. Това се случи само няколко месеца от стъпването на устройството glo™ у нас. Специалното събитие уважиха стотици гости, сред които представители на бизнеса, медиите, както и много популярни лица. Всички те успяха да се докоснат до света на glo™, изпълнен с много емоции и стилни аудио и визуални изпълнения. Водещи на специалното събитие бяха Деляна Маринова – Джуджи, и Герасим Георгиев – Геро.

glo™ HYPER X2 AIR идва с премиум визия и стилен алуминиев корпус, и представлява най-лекото glo™ досега. Пълнолетните български потребители вече могат да избират между седем нови цвята с метален нюанс и елегантен дизайн на продукта. Устройството glo™ HYPER X2 AIR предлага усъвършенствана технология за индукционно нагряване на тютюн в компактен корпус, с 25% е по-леко от сегашния модел и е с още по-удобен захват. Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване („Boost“), индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм на отваряне, и може да се ползва до двадесет сесии с едно зареждане на батерията.

„България e част от пазарите по света, където пълнолетните потребители имат достъп до широката гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето*, предлагани от БАТ. Пускането на най-новата версия на glo™ – HYPER X2 AIR, у нас затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания, и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като изгради A Better Tomorrow™“, заяви по време на премиерното събитие Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ Бългалия. 

От компанията допълват, че glo™ е преминало хиляди часове тестове и е подкрепено от солидни научни изследвания. Едногодишното клинично проучване, което БАТ проведе за оценка на въздействието, показа, че пълнолетните пушачи, които са преминали изцяло към glo™, са постигнали значителни и устойчиви подобрения в няколко показателя за потенциална вреда в сравнение с тези, които продължават да пушат. Резултатите от това проучване предоставиха нови важни данни, които допълват доказателствата в подкрепа на glo™ като продукт с намален риск*. Повече за проучването може да прочетете тук.  glo™ HYPER X2 AIR вече се предлага в търговската мрежа в страната с тютюневи стикове за glo™ под утвърдената марка на премиум бранд в България, както и под втори нов продуктов бранд на стикове за устройството. Продуктите са налични и в повечето големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall в гр. Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Календар

юни 2024
П В С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930