Как Tesla се бори с детския труд в африканските кобалтови миниПредишна статия
Meta и Vodafone оптимизират видеото, за да повишат ефективността на мрежатаСледваща статия
Горещи новини

17/07/24

БАТ България с иновативно мулти-категорийно портфолио от продукти

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

На пазара у нас компанията представи още една изцяло нова категория бездимни продукти, тази на никотиновите паучове.

БАТ България отбеляза ключов момент от своето развитие по време на специално събитие, на което представи пореден иновативен продукт. Това са изцяло нова категория продукти, алтернатива на цигарите – а именно никотинови паучове, предлагани на пазара у нас под утвърден световен бранд на БАТ. С това компанията се утвърждава като първата у нас с иновативно мулти-категорийно портфолио от продукти. БАТ България присъства в страната и с продукти за нагряване с и без тютюн, които се използват с иновативното ѝ устройство glo™, както и електронни цигари, вейп изделия, също предлагани под утвърден глобален бранд на БАТ.

Представянето на най-новия продукт на компанията и разширяването на нейното портфолио от алтернативни продукти на цигарите беше направено на изискано събитие в столицата, което уважиха стотици гости, сред които представители на бизнеса, медиите, както и редица популярни лица.

Акцент на събитието беше и най-новият модел на устройството за нагряване на компанията glo™ HYPER Pro, което е най-модерната версия досега, от последно поколение, с подобрено потребителско изживяване. glo™ HYPER Pro е с дигитален дисплей Smart LED (EasyView™)*, който предоставя важна информация на потребителя по време на ползването му.

„Трансформацията на БАТ е неразделна част от локалния ни бизнес, с което БАТ България допринася за глобалната трансформация на компанията в изграждането на „A Better Tomorrow™“. Горди сме, че част от нашето портфолио в страната са много от иновативните продукти на компанията в няколко отделни категории. С това утвърждаваме развитието си като иновативна компания и така реално ставаме първата компания в България с мулти-категорийно портфолио от нови продукти в индустрията“, заяви по време на събитието г-жа Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България.

От компанията допълват, че всичките иновативни продукти, предлагани от БАТ, са преминали множество научни разработки, включително и клинични проучвания, които показват благоприятно повлияване на рисковите биомаркери, при пълното преминаване на пълнолетните пушачи от традиционни горими продукти към иновативни бездимни изделия, при които липсва процес на горене.

Никотиновите паучове, представени от компанията под утвърден глобален бранд на БАТ, могат да се открият в търговската мрежа в страната.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Календар

юли 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031