Историята на Virgin Galactic: Инвестиране в космоса или полет до дъното (ЧАСТ I)Предишна статия
Историята на Virgin Galactic: Инвестиране в космоса или полет до дъното (ЧАСТ II)Следваща статия
Горещи новини

28/09/21

Apple въвежда абонаменти за платени подкасти

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Apple отложи въвеждането на платени абонаменти за подкасти за юни. Преди това компанията обяви възможността тази опция да се появи в приложението Apple Podcasts през май. В имейл до компаниите Apple обяви, че прехвърля въвеждането на платени абонаменти за юни. Причината е предоставяне на „по-добро изживяване за създателите и слушателите“.

От Apple вероятно все още отстраняват бъгове, но не уточняват точно какви са, отбелязва Engadget.

През април Apple обяви въвеждането на платен абонамент за приложението си Podcasts, така че създателите да могат да таксуват слушателите за съдържание. Подкастерите ще могат да определят свои собствени цени и да решават какви бонуси да получават абонатите, като стрийминг без реклами или ексклузивни епизоди.

Apple също така планира да пусне функция „канали“, която ще препоръча „избрани от създателя предавания с уникални заглавия, описания и изображения“. Съвместно абонаментите и каналите могат да бъдат чудесен начин за подкастерите да представят своите предавания пред потенциални абонати.

„Много сме доволни от отговора на нашето съобщение от миналия месец и е страхотно да виждаме стотици нови абонаменти и канали да бъдат изпращани от създатели по целия свят всеки ден“, пишат от Apple в писмо до създателите на подкасти. Apple вече започна подготовката за въвеждането на платен абонамент. Преди това компанията отвори партньорска програма за подкаст, която позволява на членовете й да получават 50% комисионна. Apple също пусна iOS 14.6 за потребители на iPhone преди няколко дни, с поддръжка на платени абонаменти за подкасти.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Facebook

Календар

септември 2021
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930