Масови съкращения в една от най-големите платформи за криптовалутаПредишна статия
Amazon ще похарчи 100 млн. USD за реклама в TwitterСледваща статия
Горещи новини

08/02/23

На 16 януари стартира безплатно обучение от Finance Academy

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Започва обновеното издание на програмата по Инвестиции и допълнителни доходи на Finance Academy! Програмата стартира с безплатен въвеждащ курс „Основи на инвестициите“, който ще изгради умения и знания, с които всеки може да организира личните си финанси, да навлезе в света на инвестициите и да изгради дългосрочно богатство.

Финансовата академия създава възможности от ново поколение в сферата на инвестициите, личните финанси, допълнителните доходи, предприемачеството и бизнеса. Организацията работи върху повишаване на стандарта и финансовата грамотност на българите чрез достъпно онлайн образование с изцяло практическа насоченост. За по-малкко от 2 години през академията преминаха над 12,000 курсисти, а средната оценка от обученията е 5.71 от 6.  

Finance Academy си партнира с доказани лектори-практици с локален и международен дългогодишен опит, които споделят опита и уменията си с хиляди курсисти. Сред водещите имена са Валентин Михов, съосновтел на инвестиционния фонд Finexify, Борис Павлов, изпълнителен директор и основател на FlatManager – най-голямата компания за управление на краткосрочни наеми в България, Георги Вулджев, дългогодишен финансов анализатор и експерт, Вяра Стефчева – изпълнителен директор на Zahara Consult и други.

Академията предлага модерна алтернатива на традиционното образование и цели да създаде възможност за всеки човек да постигне финансова стабилност и по-висок стандарт на живот.

Програмата по Инвестиции и допълнителни доходи обяснява основни техники, методи и инструменти за изграждане на личен финансов план, успешно инвестиране в недвижими имоти, криптовалути, акции, P2P, взаимни фондове, злато и благородни метали, както и изготвяне и реализиране на цялостна инвестиционна стратегия за постигане на дългосрочни финансови цели. Курсистите на академията ще имат възможност да се запознаят и с начините, чрез които могат да изкарват допълнителни доходи онлайн и офлайн. Това е водещата и детайлна обучителна програма за начинаещи и непрофесионалисти в света на парите, представена на разбираем език, която включва много демонстрации и практически занятия.

Георги Захариев, основател и лектор във Finance Academy, споделя:

„Обучението ще позволи на хора, които нямат предишен опит да влязат в света на парите с ясни примери и насоки. Целта ни е да помогнем на всеки българин, който иска да живее по-добре в тежката икономическа среда, в която се намираме. Без значение какъв е вашия образователен и работен опит, ние сме подготвили разбираеми, практически лекции на достъпен език за всички.“Може да се запишете безплатно тук: https://financeacademy.bg/application

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Facebook

Календар

февруари 2023
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728