Microsoft става съсобственик на Лондонската фондова борсаПредишна статия
Българските компании с песимистични очаквания за 2023 г.Следваща статия
Горещи новини

08/02/23

Петър Ризов поема управлението на „Булсатком“

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Петър Ризов е новият управител на Булсатком ЕООД. Той поема един от най-големите и перспективни доставчици на платена сателитна и интерактивна телевизия в момент, когато компанията премина през успешна цялостна трансформация и модернизиране на бизнес модела.

Петър Ризов има над 25 години опит в управлението на български и международни компании в сферата на бързооборотните стоки, телекомуникациите и финансите. Завършил е право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и ЕMBA в Американския университет в България. Неговият управленски опит и желание за работа с утвърдения през годините екип на „Булсатком“ ще допринесат за развитието на компанията и постигане на стабилен ръст в продажбите на ТВ услуги и интернет.

„За мен е чест и огромно предизвикателство да се присъединя към управленския екип на Булсатком и да приложа богатия си опит в телекомуникациите и технологичния бизнес, за да утвърдим компанията като предпочитан доставчик на тв съдържание в България. Амбицията ми е не само да следим пулса на зрителите, но и да създаваме и развиваме нови аудитории чрез фокусирано и персонализирано съдържание. Ще заложа на приемственост по отношение на добрите инициативи и каузи, зад които компанията застана в последните години, но и ще работя за повишаване нивото на технологичните услуги, както и стимулиране на взаимоотношенията ни с клиентите и партньорите на Булсатком. Вярвам, че в резултат на усилията на целия екип бързо ще се превърнем в предпочитан избор за хората в България“, казва Петър Ризов.

Булсатком изказва благодарности на досегашния управител Станислав Георгиев, който се справи успешно със задачата да финализира продажбата на Viva Corporate Bulgaria ("Вива Корпорейт България"), собственост на предприемача Спас Русев, и сега поема нови предизвикателства извън компанията.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Facebook

Календар

февруари 2023
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728