Ватикана създаде комитет по инвестициитеПредишна статия
Втора поредна година българските крафт пивовари подпомагат малкия бизнесСледваща статия
Горещи новини

25/09/22

Нова услуга на българския автомобилен пазар

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

VOZZI е ново приложение на българския пазар, което идва да улесни всички шофьори и пътници. Компанията предлага пътна помощ независимо дали по време на пътния инцидент притежателят на приложението шофира или се вози.

Достатъчно е да свалите приложението, да го инсталирате и да въведе регистрационния номер и модела на автомобила. Важно е да се отбележи, че един и същи автомобил може да бъде въвеждан от няколко потребителя, а един потребител може да въведе до три автомобила. Активацията става до 72 часа след инсталиране на приложението и създаването на акаунт. Засега потребителят може да избира между 4 варианта – VOZZI Start, VOZZI BG, VOZZI Europe и VOZZI Europe MAX.

Услугата се прилага за цяла Европа и азиатската част на Турция, като поддръжката е на родния език. VOZZI включва над 1500 камиона за пътна помощ на територията на Европа и Азия. В случай, че произшествието е на територията на друга държава, то VOZZI покрива разходите за ремонт, хотел, кола под наем и продължаване на пътуването, а също и при необходимост прибиране на автомобила и всички пътници в България, без ограничение на разстоянието.

Разбира се има и някои условия. На първо място при регистриране на приложението, то трябва да е направено от България. По време на аварията не е задължително притежателят на приложението да кара колата. Той може просто да е пътник.

Холдинговата компания е в Нидерландия, а кол центъра в Белград. Приложението стартира преди 6 години в Сърбия. Като през тази година работи и за България, Румъния и Унгария. До момента е помогнало на 3900 души претърпели авария. Плановете са услугата да бъде пусната в още 10 държави през 2023 г.

 „Фокуса на компанията е да предложи бърза и проста услуга, която да ни извади от трудното състояние на пътя“, сподели Атанас Ангелов, управляващ директор на VOZZI за България и Румъния. По време на тазгодишното автомобилно изложение в София (от 5 до 12 юни) ще бъдат раздадени 20 000 стартови пакета.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

септември 2022
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930