5 начина да задържите квалифицираните служителиПредишна статия
Sprite премахва зелените пластмасови бутилки в името на околната средаСледваща статия
Горещи новини

06/12/22

Най-модерното от KWIAT

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

KWIAT е семейна компания, която е на пазара вече над 30 години. Първата колекция е едва от няколко модела в различни цветове, но към днешна дата те са в пъти повече. На сайта на бранда можете да разгледате абсолютно всички модели или да стесните търсенето до това, което искате, с филтрите.

На снимките от фотосесия 2022 на слънчеви очила и диоптрични рамки са двама професионални модела Валя и Крис. Те са млади, красиви и талантливи, но екипът на KWIAT споделя, че причината да се спрат на тях не са само тези. Като семейна компания, която държи на традициите, KWIAT избират Валя и Крис, защото също като тях и те са семейство. Освен това имат и сходна история: Павел, собственикът на KWIAT, среща съпругата си Едита, докато учи в Полша. Двамата взимат решението да се върнат в България и да започнат да градят семейството си в София. Професионалният път среща Валя и Крис също далеч от родината, но и те решават да се върнат в България, за да създадат семейство.

Традициите са стълбът, около който е изградено цялото семейство на Павел и Едита. Те съумяват да прехвърлят това и в работата си и това да е движеща сила през всичките тези години. В резултат компанията никога не е правила компромис с очилата без значение дали става въпрос за материали, модели, цветове. Именно на това се дължи и техният успех. Към днешна дата KWIAT продават своите очила в над 450 оптики в цялата страна и в над 25 страни на 5 континента.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

декември 2022
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031