Отличиха три жени учени за техните проектиПредишна статия
Съдбата на киностудио “Аудиовидео Орфей” се решава идната седмицаСледваща статия
Горещи новини

17/07/24

Най-добрите банкери за 2023 година (ВИДЕО)

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

За 30-и път бяха връчени наградите “Банкер на годината” на онези мениджъри на финансови институции, които са постигнали забележителни успехи през отиващата си година.

За усилията й да прозре в бъдещето и да привлече на страната на градивността младите българи в рамките на „ESG Academy”, приза „Банкер на годината” получи главният изпълнителен директор и председател на управителния съвет на УниКредит Булбанк Цветанка Минчева. Наградата й бе връчена от вицепрезидента Илияна Йотова.

За стабилен растеж на ръководената от него банка по време на консолидация, за „Банкер на годината” бе обявен кънтри мениджърът на КВС Груп в България, председател на УС и главен изпълнителен директор на ОББ Питър Рубен. Наградата връчи заместник-министърът на икономиката и индустрията Ивайло Шотев.

За постигнатата добра възвръщаемост на собствения капитал и ръст на активите, с приза „Банкер на годината” бе удостоен председателят на управителния съвет на Ти Би Ай Банк Валентин Гълъбов. Наградата връчи министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков.

Изпълнителният директор, главен финансов директор и член на управителния съвет на “Пощенска банка” Димитър Шумаров получи приза „Банкер на годината” за постигнатата висока устойчивост в сегашната сложна макроикономическа среда. Наградата му бе връчена от издателя на Банкер Илия Джагаров.

За бързото намиране на оптимални решения в дигитализацията и трансформацията на банковата дейност, приза „Банкер на годината” получи изпълнителният директор и член на управителния съвет на Прокредит банк Румяна Тодорова. Наградата връчи директорът Корпоративни продажби на “Виваком България” Никола Гечев.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Календар

юли 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031