Възвръщаемостта от бизнес инвестиция във фотоволтаици е 2-3 годиниПредишна статия
KitKat призова Nestle да намали продажбите на нездравословни храниСледваща статия
Горещи новини

21/09/23

Най-голямата фитнес верига се настани в най-големия офис център у нас

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

"Преди броени дни се подписа сделката за новия обект на най-голямата фитнес верига у нас Pulse Fitness & Spa в  най-големия офис център в страната European Trade Center с разгъната застроена площ от над 54 000 кв.м. офиси и дом за офис централите  на редица големи локални и международни компании, сред които Zara (Inditex),  Vivacom и много други."  съобщиха от консултантската компания за бизнес имоти посредник по сделката Arva Consulting.

От агенцията определят обекта Pulse ETC като среща на най-доброто от двата свята – луксът и високото качество на Pulse Fitness & Spa комбиниран с корпоративния Европейски глобален почерк и космополитност на ETC.

Специфичното на обекта е, че има за цел да посрещне нуждите на висшия и среден мениджмънт от истинско в своя клас и качество leisure и спортно изживяване, което да даде истинска добавена стойност в забързания им и натоварен график на една ръка разстояние от офиса, така че да разпуснат със сауна и масаж в обедната почивка, да започнат деня с крос и висок старт в една отбрана аудитория и висок клас атмосфера или да го завършат с йога без това да ги ангажира с реалностите на кошмарния Софийски трафик.

Обектът Pulse ETC ще се простира на площ от 1041 кв.м. и ще се придържа към стандартните за веригата висок клас, качество и многообразие на услугите, предлагайки фитнес, leisure & spa зона, разнообразни и ексклузивни групови занимания, здравословна прясно приготвена храна от Pulse Food, високо квалифицирани индивидуални спортни инструктори и много други.

От ЕТС оценяват високо добавената стойност, която една истинска по-висок клас фитнес и leisure верига като Pulse може да донесе в забързаното ежедневие висшия и среден мениджмънт на ключовите им български и международни наематели. Откриване на обекта се очаква през есента на 2023г., съобщиха още от консултантската компания посредник по сделката Arva Consulting.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930