Една от най-големите компании в света няма да има кого да наеме на работаПредишна статия
Как Spotify, Netflix, Amazon и Google разработват продуктиСледваща статия
Горещи новини

21/09/23

Кауфланд откри втория си най-модерен магазин в България

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Най-новия магазин от веригата на Кауфланд беше открит в столичния квартал „Младост 4“. Той е един от най-големите магазини на веригата с над 2500 кв.м търговска площ и РЗП 5000 кв.м, като предлага над 18 000 артикула. Другият магазин с подобни размери е във Варна. Инвестицията в София възлиза на 40 млн. лв. През тази година ще бъде отворен и втори магазин в Горубляне като с това ще приключат инвестициите на компанията в нови магазини за тази година.

Нов сектор за торти вече може да бъде открит във всеки магазин от веригата. Пилотно се пуска и сектор с донати, тъй като търсенето е много голямо.

Набляга се също така и на био, веганските и без лактоза продукти. Техният брой варира от 300 до 450.

Общата инвестиция на Kaufland до момента в София е за над 300 милиона лева. Откриваме нов обект в „Младост“ с мисията да предоставяме разнообразие от качествени и свежи стоки на атрактивни цени, както и цялостно клиентско преживяване с всичко необходимо под един покрив. Целта ни е да се включим активно в живота на района и да допринесем за бъдещото му развитие“, коментира главният изпълнителен директор на Kaufland България Иван Чернев.

„Искам да поздравя Kaufland България с 12-ия им обект в София. Преди години именно във втория по големина район на столицата – „Младост“, беше открит първият магазин на веригата, а сега най-модерният им обект с екологично, енергийно ефективно строителство. В тези трудни кризисни времена, продължават инвестициите в София, тази инвестиция от близо 40 млн. лв. и 90 нови служители е впечатляваща и говори за доверието, което имате в града, доверие към София. Благодаря и за подкрепата, която ни оказвате и по линия на вашата политика за социална отговорност и намерението да реновирате детска площадка в район „Младост“. Това е подкрепа за града, защото по този начин създавате продукт за хората.“, каза Йорданка Фандъкова, кмет на София.

„Като районен кмет, бих искал да споделя, че това не е просто поредният магазин на веригата, въпреки че е най-новият, най-модерният. Благодарение именно на изграденото доверие между администрацията и бизнеса, с ясна стратегия за развитието на един район, успяхме вместо два комплекса с по 400 апартамента- общо 800, и затруднен трафик, да се сдобием с услуга, полезна за всички нас, жителите на „Младост“ и на цяла София.“, добави арх. Стефан Стефанов, кмет на район „Младост“.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930