Проведе се първият Start Up Space Talk в Start Up Space Ring TowerПредишна статия
Съюзът на пивоварите с нова инициатива за връщане на стъклени бирени бутилкиСледваща статия
Горещи новини

17/07/24

Васил Райчев: Младите да внимават с иновацията си

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

„Младите лидери и предприемачи да внимават с иновацията си, била тя внесена от външни пазари  или напълно  изобретена, да не изпреварят времето и пазара си и да поемат премерени рискове базирани на диверсификация, като не "слагат всички яйца в една кошница". Това каза предприемачът Васил Райчев, собственик и основател на верига модни магазини Hot Spot – https://hotspot-bg.com/  и здравословните студено ръчно пресовани био масла Еньовден – https://enyovden.eu , който разказа за Ups & Downs & risk management в entrepreneurship-a , както и за свой нов съвместен партньорски проект на име Обичай, верига масажни студиа посветени на българския бит и култура. Събитието бе съпроводено от дегустация на Еньовден. Той разказа за важността на правилното образование за бизнеса и това, че не бива да спираме да се учим и развиваме цял живот.

Събитието се проведе в офис  сграда  Ring Tower срещу Бизнес Парк София.

На 17 Май гост Speaker в Start Up Space в Ring Tower ще е Искра Милкова, собственик и основател на музикална академия High Light Singing Academy – https://highlight-singing.com/en/.

Искра Милкова смело е седнала на  прага между Звездата и Предприемача като е избрала да създава Звезди и да озарява със светлина по пътя на младите таланти в България. Тя завършва Vocal Advancement (IVA) – Калифорния, като става единственият сертифициран педагог на IVA за Балканите, регионален директор на MVT – Modern Vocal Technique – в Испания, Вокален педагог на X Factor България в III-ти, IV-ти и V-ти сезони,  част е от българския екип за Евровизия 2017 година като вокален педагог на Кристиан Костов. Обучава още звезди като Михаела Маринова, Кристиян Костов, Михаела Филева, Дара Йотова, Ева Пърмакова, Йоана Димитрова, Алма Доудал и др.

Преди 10 години основава своето вокално студио за певци – HighLight Singing Studio, днес Highlight Singing Academy, с 22 преподавателя, два филиала и над 300 ученика.

Вярваме, че Искра ще е интересна за младите предприемачи като себеизградил се млад предприемач с висока квалификация и ще може да освети пътят и на нашите гости и членовете на Start Up Space в Ring Tower, коментират от фирма Arva Consulting, подпомагаща лизинга и развитието на проекта Start Up Space в Ring Tower . Можете да се запознаете с нея лично на 17 Май на трети етаж в Ring Tower, Start Up Space в Ring Tower от 18:30 часа. Билети за събитието може да закупите от Билет.бг – https://bilet.bg/bg/events/startup-talk-s-iskra-milkova/4176

 Част от темите по които Искра ще говори включват : " Каква е цената на успеха и колко често сте я плащали и спираме ли някога да я плащаме изобщо или само се променя валутата? ; Степенуване или съчетание на бизнес/кариера и семейство? ; Колко мислите, че е важна харизмата за успешния бизнес лидер? " и други.

След кратка празнична пауза на 7 Юни в Start Up Space в Ring Tower ще Ви очаква с вашите въпроси основателят и  собственик на верига магазини Zelen Bio, Dragon Superfoods, Roobar и мн.др. Яни Драгов, който ще ни разкаже повече за стрес мениджмънта в предприемачеството и здравословния начин на живот като екзистенция.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Календар

юли 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031