Google Pay вече и в БългарияПредишна статия
SoftwareONE придобива HeleCloudСледваща статия
Горещи новини

28/09/21

Xiaomi ще предлага 4 години актуализации за сигурност в серията Xiaomi 11T

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Технологичният бранд Xiaomi обяви, че серията Xiaomi 11T – Xiaomi 11T Pro и Xiaomi 11T  ще предлага 3 поредни Android ъпдейта,  както и 4 години актуализации на сигурността. С тази промяна потребителите на серията ще се радват едновременно на по-добро потребителско изживяване и по-дългосрочна сигурност на данните. Въпреки че за момента не са включени други устройства, Xiaomi смята, че това отразява положителна промяна и е съобразено с нуждите на потребителите на серията.

"С непрекъснатото усъвършенстване на хардуера на смартфоните, жизненият им цикъл постепенно се удължава, което означава, че на потребителите не се налага да заменят устройствата си толкова често. Поради тази причина все повече потребители отдават голямо значение на най-новите функции и актуализации на операционната система", сподели Алберт Шан, ръководител на отдел "Продукти и технологии" в Xiaomi International.

"Xiaomi се ангажира да предоставя на потребителите водещ в индустрията хардуер и дълготрайна производителност. В продължение на този ангажимент, допълнително удължаваме жизнения цикъл на нашите смартфони, осигурявайки три поколения актуализации на операционната система Android. По този начин потребителите могат да използват настоящите си устройства по-дълго и заедно с това да се наслаждават на най-новите функции. В същото време ще осигурим на потребителите и актуализации за сигурност, които гарантират сигурната работа на устройствата им в дългосрочен план. Xiaomi също ще прецени и възможността за предоставяне на услугите за разширяване на системата Android и актуализации на сигурността на повече Xiaomi устройства. „За нас не е лесна задача да осигурим системни актуализации за сигурност за всички свои предишни модели смартфони. Въпреки това перспективата за това предизвикателство и задоволяването на желанията на нашите клиенти е истински  вълнуваща. От една страна, ние отново изпълняваме обещанието си към глобалните потребители – да предоставяме невероятни продукти, а от друга –  постепенното удължаване на жизнения цикъл на смартфоните на Xiaomi е прогресивна стъпка, която подпомага целите ни за устойчивост и екологична отговорност", допълни Шан.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Facebook

Календар

септември 2021
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930