ВРЪЧИХА НАГРАДИТЕ НА КОНКУРСА САЙТ НА ГОДИНАТАПредишна статия
Изложение с най-добрите продукти и производители на роднатамесна индустрияСледваща статия
Горещи новини

17/07/24

Trusti революционизира застрахователното брокерство в България

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Технологичният стартъп предлага по-добри цени и първокласно клиентско изживяване на пазара.

Trusti, иновативна технологична компания, която се стреми да трансформира пейзажа на застрахователното брокерство, вече предоставя своите услуги на българските клиенти. С мисия да направи застраховането възможно и достъпно за всички, дигиталната платформа за сравнение на оферти предоставя лесен начин за намиране на полици за нуждите на всеки клиент. Trusti стартира в България, като първоначално се фокусира върху автомобилно застраховане, с планове за разширяване с допълнителни застрахователни продукти, както и на други пазари.

Решенията на Trusti са прости, прозрачни и бързи, отразяващи страстта към иновациите и ангажимента да се предлага най-добрата възможна цена на клиентите. Trusti вярва, че по-малко е повече, така че няма нужда от сложен процес на кандидатстване; при тях цените са напълно прозрачни, без скрити такси и клиентите винаги имат контрол.

„С ентусиазъм стартираме Trusti в България, готов да бъде вашият доверен дигитален застрахователен гид, осигуряващ не само финансови спестявания, но и край на ненужните притеснения. Създадохме изцяло нов подход към онлайн застраховането, отговаряйки на нуждите на клиентите в днешния бързо развиващ се цифров свят. Платформата спестява време и пари, превръщайки един сложен и често скъп процес в лесно и достъпно изживяване“, казва Василена Чолакова, изпълнителен директор на Trusti.

Само с три лесни стъпки Trusti предлага на клиентите си бърз и ефективен начин за сравняване и закупуване на автомобилна застраховка в България. Опростеният процес отнема по-малко от пет минути и изисква само регистрационен номер и номер на талон. Изцяло дигитализираният интерфейс на платформата позволява на потребителите без усилие да сравняват опциите за полици въз основа както на цена, така и на качество, представяйки ясни и прозрачни оферти. Trusti вярва, че технологиите трябва да се използват за подкрепа на хората и подобряване на живота им, затова услугите им са достъпни по всяко време, където и да се намираме. Платформата е не само бърза и сигурна, но и напълно прозрачна, поставяйки потребителя на волана.

Всеки клиент, желаещ да е сред първите, които ще изпробват този максимално удобен и опростен начин да застраховат автомобила си онлайн, може да посети trusti.bg.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Календар

юли 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031