ЕС ОБМИСЛЯ ЗАБРАНА НА ИНВЕСТИЦИИ В КРИМПредишна статия
11-ТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА IDEAL STANDARD БАНЯ НА ГОДИНАТА 2014 ОЧАКВА ВАШИТЕ ПРОЕКТИСледваща статия
Горещи новини

21/09/23

SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА В БЪЛГАРИЯ С ФЕЙС-ТУ-ФЕЙС КАМПАНИЯ ЗА ДАРИТЕЛИ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Кампанията е под надслов „Децата са като цветята – нуждаят се от постоянна грижа“

На 15 декември започва кампанията на SOS Детски селища България „Децата са като цветята: нуждаят се от постоянни грижи“ за привличане на SOS приятели – дарители с редовни месечни дарения. За първи път в България ще бъде използван каналът  фейс-ту-фейс – екип от специално обучени сътрудници влиза в контакт с потенциални дарители на оживени места в столицата. Кампанията се провежда в рамките на проект „Повишаване на капацитета на Сдружение SOS Детски селища България за набиране на средства“ и се финансира по Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. (www.ngogrants.bg)

Регистрацията за SOSприятел се прави на място с помощта на таблет. След първоначалното дарение, чрез системата ePayили Gate2Shop всяко следващо дарение се извършва автоматично всеки месец на същата дата, на която е направено първото, и е на същата стойност. Дарителят може по всяко време да промени стойността на дарението или да се откаже.

Кампанията ще се проведе в TheMall, София Ринг Мол, Мега Мол, Бизнес парк София, верига магазини Лидл.

Събраните средства ще гарантират качествената грижа не само за децата и приемните семейства, които Сдружението подкрепя, а и за децата и семействата в риск, които то подпомага.

В пресконференцията за откриване на кампанията участие ще вземат посланиците на добра воля на SOS Детски селища България – Красимир Балъков, Силвия Лулчева и Елена Петрова, които ще направят първите регистрации за SOS приятели.

Очакваме Ви в понеделник, 15 декември, в 12:00 часа в TheMall, „Цариградско шосе“ 115, 2-и етаж.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

септември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930