Xiaomi ще предлага 4 години актуализации за сигурност в серията Xiaomi 11TПредишна статия
Представят Xiaomi Smart GlassesСледваща статия
Горещи новини

28/09/21

SoftwareONE придобива HeleCloud

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

SoftwareONE Holding AG, водещ световен доставчик на цялостни софтуерни и облачни технологични решения, обяви придобиването на HeleCloud, базирана в Обединеното кралство компания, със статут на Premier Consulting Partner на платформата за облачни услуги Amazon Web Services (AWS). Чрез това придобиване SoftwareONE разширява и укрепва капацитета си в AWS в региона на EMEA (страните в Европа, Близкия изток и Африка), присъединявайки екип от квалифицирани експерти в AWS със значителни възможности за изпълнение на проекти и управлявани услуги.

HeleCloud е най-сертифицираният, независим AWS Premier партньор и е най-големият независим, единствен AWS системен интегратор и доставчик на управлявани услуги в EMEA. Основана през 2016 г. в Обединеното кралство, HeleCloud е доставчик на консултантски услуги, софтуерна архитектура, инфраструктурен инженеринг и управлявани услуги с уникални възможности за цялостно предоставяне на облачни услуги в платформата AWS, обслужващ пазарите на EMEA от три локации в Европа: Великобритания, Нидерландия и България. За да предложи следващо поколение управлявани услуги в облака, с безпроблемната си интеграция с AWS и уникалната си, базирана на резултатите, архитектура и операции в облака, възползвайки се от мощта на автоматизацията и сигурността в облака, HeleCloud спомага на клиентите по време на тяхното преминаване в AWS.

Явид Кан, AWS глобален директор на SoftwareONE, каза: „ Много сме щастливи да приветстваме HeleCloud в SoftwareONE. С водещата им позиция на пазара, това придобиване ще ни помогне да доразвием предлаганите от SoftwareONE услуги за миграция в облака, една от нашите стратегически инициативи за развитие, и да ускорим растежа на свързаните ни с AWS услуги в EMEA. С присъединяването на HeleCloud към нас ние продължаваме да разширяваме възможностите на SoftwareONE да спомогнем на нашите клиенти при тяхното преминаване към AWS, както и за цялостната им облачна и цифрова трансформация.“ Добромир Тодоров, главен изпълнителен директор и съосновател на HeleCloud, заяви: „SoftwareONE дава възможност на HeleCloud да работи в мащаб, който е в полза за нашите клиенти. Това е идеалната платформа, която спомага на всякакви по големина клиенти по света да се възползват от облака, като използват повтарящите се модели за успех и ускорители на HeleCloud за приемане към облака. Интегрирането в SoftwareONE ще позволи на нашите служители да имат даже още по-голямо въздействие. Заедно с  глобалната дейност на SoftwareONE в AWS ние ще можем да разширим своите възможности и да помогнем на повече клиенти в тяхното възприемане на AWS-облака.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Facebook

Календар

септември 2021
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930