МЕТРО подкрепя кампанията “Гастрономически пътеводител: Опитай вкуса на България!”Предишна статия
Бош Инженеринг Център София сред най-добрите работодатели на Career Show Awards 2023Следваща статия
Горещи новини

01/12/23

SiteGround с 5 златни от общо седем отличия като работодател в Career Show Awards 2023

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Българската IT компания SiteGround е отличена с пет златни награди за работодателска марка и социална дейност на тазгодишното издание на Career Show Awards.

Общо седем са отличията,  които получи компанията, в оспорвана надпревара с над 400 проекта: злато за стратегията си за онбординг; за допълнителни придобивки; за вътрешни комуникации; тиймбилдинг и стратегия за корпоративна социална отговорност. Сребро SiteGround взе за своя продукт SiteGround CDN, който дава възможност на клиентите на компанията да оптимизират сигурността и бързината на своите сайтове. Бронз компанията взе в категория вътрешно събитие за своята SiteGround Kids Academy.

„За нас това, че SiteGround получава пет златни отличия за проекти, които са свързани с работодателската ни марка и социална дейност, е изключително важно и ценно признание. То доказва, че усилията, които ежедневно инвестираме в изграждането, развитието и осигуряването на най-добрите условия и възможности за нашите служители и проектите, които съвместно с тях реализираме за подкрепа на обществено значими каузи, са наистина ценени и носят значима позитивна промяна”, споделя Валентина Кожухарова, мениджър “Човешки ресурси” в компанията.

През юни, т.г., SiteGround получи сребърно отличие и в класацията “Топ 100 на най-добрите работодатели в България 2023”, спрямо критериите на Career Show Index. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните три години. SiteGround за трета поредна година е в челните места, като през 2021 оглавява класацията.

SiteGround има три офиса в София, Пловдив и Стара Загора. В тях работят повече от 500 служители, като компанията непрестанно инвестира в развитието на техните експертни умения и професионални компетенции. SiteGround предлага и множество придобивки, в това число съкратено работно време в петък, собствен ресторант и бариста, собствена фитнес зала, допълнителна здравна застраховка, годишни медицински прегледи, психолог, масажи, спортни карти, уникална офис среда, различни традиционни инициативи в подкрепа на физическото, емоционално, личностно и професионално развитие на служителите и техните семейства.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

декември 2023
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031