ОЧАКВАЙТЕ ГОРЕЩИТЕ ПРИМИЕРИ ОТ IAA НА САЛОНА В СОФИЯПредишна статия
eBay стартира глобална програма за бизнес развитие в БългарияСледваща статия
Горещи новини

17/01/21

LG ELECTRONICS И UNITY TECHNOLOGIES В ПАРТНЬОРСТВО ЗА СИМУЛАТОР НА АВТОНОМЕН АВТОМОБИЛ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

LG ще се възползва от лидера в симулациите Unity, за да въведе революционна новост в обучителните системи на разработчиците на самоуправляващи се автомобили.

Инженери на LG Electronics в областта на изкуствения интелект работят заедно с експерти в машинното обучение от Unity Technologies, за да създадат софтуер, който ще позволи на разработчиците на автономни автомобили да подобрят обучителните системи за по-безопасен автопилот. В партньорството за Симулатора LGSVL, Unity ще се възползва от ръководната позиция на LG в изкуствения интелект, както и експертната им роля като парньор в световната автомобилна индустрия. Което от своя страна ще се комбинира съвършено с уменията на Unity Technologies, създадел на водещата платформа за 3D в реално време.

Симулаторът Unity позволява няколко от продуктите им да работят едновременно. Поддържани от инфраструктурата на Google Cloud, симулаторите на Unity намаляват ограниченията за обучение, тестване и проверка на нови продукти и услуги от 3D среди с висок потенциал. Приложения в сферата на компютърното зрение са изключително желани в областта на автомобилната индустрия според Дани Ланг, вицепрезидент на отдела за изкуствен интелект и машинно обучение на Unity Technologies.

Сеоман Ким, вицепрезидент на инженерния отдел в платформата за развитие на LG, подчертава важността на партньорството между LG и Unity. „Доверието на Unity в LGSVL симулатора за развитието на безопасна и стабилна самоуправляваща се кола е ясен признак за това, че партньорството носи ползи и за двете страни.“, казва той. „Нямаме търпение заедно с Unity да разгледаме какви са новите възможности, за да навлязат нашите различни технологии на автомобилния пазар.“

Партньорството между двете компании в развитието на симулациите се очаква да подпомогне неимоверно автомобилната индустрия, тъй като тя стремглаво върви към бъдеще без шофьори. Разработчиците на LGSVL симулатора на Unity ще могат драстично да забързат обучението на системите си, като изпробват по няколко сценария едновременно. С развитието на технологията на Unity, LGSVL симулаторът може да създаде дигитални копия на среди от истинския свят с точност на сензорите, такава че да учи автономните автомобили на няколко различни ситуации едновременно.

Обучението и проверката на автономните автомобили е ключов пример за това как виртуалната среда може да намали риска както за колата, така и за всичко около нея, но също така позволява на бизнесите да тестват дали системите им работят под стрес преди да ги пуснат на пътя. LGSVL симулаторът комбинира технологиите развити от LG с ориентираните към данните и висококачествената визуалицация на изображенията на Unity, за да позволи тестването и тренирането на по-безопасни операции от автономните автомобили.

LGSVL Симулаторът беше представен на Unity’s Unite 2019 в Копенхаген.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

януари 2021
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031