Kaufland изгради нова образователна детска площадка в Малинова долинаПредишна статия
Над 70% от българите възнамеряват да купят нещо на Black FridayСледваща статия
Горещи новини

06/12/22

Kaufland с над 35 млн. лв. инвестиции от началото на годината

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Kaufland продължава модернизацията на своите хипермаркети с обновяването на обектите си в кварталите „Овча купел“ и „Надежда“. От началото на годината тя е инвестира над 35 млн. лв. в реновиране на магазините си, като за новоремонтираните два филиала са вложени общо над 6.2 млн.лв. Модернизацията е част от цялостното трансформиране на хипермаркетите, което включва, както внедряване на технологични иновации, така и разширение на продуктовия асортимент.
„Модернизацията на съществуващите ни хипермаркетите е неразделна част от експанзията на Kaufland България. В последната една година модернизирахме общо 11 филиала, а за 2023 г. предстои да реновираме още 13 магазина в цялата страна. Модернизацията протича, както вътре – в самите магазини, така и извън тях – чрез нашата One Stop Shopping концепция. В резултат на нея в последните 2 години сме разширили услугите за нашите клиенти с над 70 нови партньорски обекта в цялата страна“, коментира главният изпълнителен директор на Kaufland България – Иван Чернев.
Модернизирането на търговските зони включва цялостна реорганизация на магазинното пространство, съобразно най-актуалните международни стандарти. Новото разпределение на стоките улеснява клиентите по време на пазаруването, намалява времето за пазар и подобрява цялостното клиентско преживяване. За удобство на клиентите и в двата обекта са поставени и каси за самообслужване, каквито Kaufland внедрява поетапно във всички свои хипермаркети.
Жителите на „Овча купел“ ще могат да се възползват и от богатия асортимент на ToGo витрината с качествени и свежи продукти, удобни за директна консумация. Като част от зелената политика на компанията в хипермаркета е внедрена изцяло нова енергийно ефективна хладилна техника, чрез която хипермаркетът намалява въглеродните и шумови емисии от дейността си.
С многообразие от продукти и услуги в зоната с наематели модернизираните хипармаркети надграждат One Stop Shopping концепцията на веригата, която осигурява изцяло нова атмосфера за пазаруване и превръща Kaufland в мултифункционален търговски център. Клиентите на Kaufland и в двата обекта ще имат на разположение допълнителни услуги, предлагани от партньори на компанията, като аптека SoPharmacy, обувки Diechmann, каса на EasyPay, SDI, InMedio и Mr.Almond. В зоната за наематели в хипермаркета в кв. „Овча купел“ ще са разположени оптика JOYи RepEat, а в кв. „Надежда“ посетителите ги очакват офис на Vivacom и сладкарница Skyline.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

декември 2022
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031