Производителите на велосипеди спечелиха много от коронавирусаПредишна статия
Кока-Кола стартира безплатна дигитална академия в SoftUni DigitalСледваща статия
Горещи новини

28/09/21

Kaufland България с две престижни отличия

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Kaufland България получи две престижни отличия в дебютното издание на конкурса „Employer of Choice Awards”. Компанията спечели приза в категория “CSR активност/Програма“ със своя принос за опазване на околната среда, а Мила Вълкова, старши ръководител „Подбор и работодателска марка“, получи индивидуална награда за Специални заслуги в развитие на работодателската марка.

„Благодаря на международното жури на „Employer of Choice Awards” за тази висока оценка. Гордея се, че съм част от екипа на Kaufland България, защото ние сме много повече от един от най-големите работодатели в страната. Ние сме един сплотен екип, който с усилена ежедневна работа и отдаденост се стреми непрекъснато да подобрява грижата си за обществото и околната среда. Усилията ни за създаване на добър микроклимат и отлични условия за работа, както и развитието на екипа на компанията, са дългосрочни и последователни, защото вярваме, че нашият най-ценен ресурс са именно нашите служители“, коментира Мила Вълкова, старши мениджър „Подбор и работодателска марка“ в Kaufland България. Мила Вълкова има дългогодишен опит в сферата на човешките ресурси. Част е от екипа на Kaufland България от 2017 г., като за този период има редица реализирани проекти в областта на човешките ресурси и съществена роля в изграждането на работодателската марка на компанията.

Като един от най-големите работодатели в България, Kaufland осъзнава своя принос в грижата за хората. Компанията осигурява на своите служители сигурно работно място, конкурентно възнаграждение, обширен пакет от 15 социални придобивки, годишни профилактични прегледи, обучения и семинари за повишаване нивото на професионалните и личностни умения, обучителни програми, програми за управление на таланти и възможности за международна кариера и знания в един от най-динамичните и конкурентни сектори.

Признанието на Kaufland България в категория “CSR активност/Програма“ е в резултат от дългосрочните последователни действия на търговската верига за опазване на околната среда. Под шапката на своята корпоративна социална отговорност „Действията носят промяната“ Kaufland показва своя ангажимент в седем основни области: Родина, Хранене, Климат, Верига за доставки, Природа, Служители и Хуманно отношение към животните. Едни от най-мащабните проекти на компанията в сферата на корпоративната социална отговорност са стратегията на Kaufland за намаляване на пластмасата за еднократна употреба и инвестициите на търговската верига в оборудване на своите обекти с енергийно ефективни технологии, щадящи околната среда.

Конкурсът „Employer of Choice Awards” се организира за първа година и има за цел да отличи компаниите, които имат успешни проекти в сферата на човешките ресурси. В дебютното издание на конкурса в България участваха 77 работодатели, които бяха номинирани в 12 категории и оценени от независимо жури от български и чуждестранни експерти с богат международен опит.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Facebook

Календар

септември 2021
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930