Мебелна верига се настани в столичен молПредишна статия
Xiaomi ще предлага 4 години актуализации за сигурност в серията Xiaomi 11TСледваща статия
Горещи новини

28/09/21

Google Pay вече и в България

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

До сега приложението, което улеснява безконтактните плащания за всички, беше достъпно единствено чрез банкови посредници в България.

Днес предприемаме сериозна стъпка към по-опростен, сигурен и удобен начин за разплащания със стартирането на приложението Google Pay в България, за потребителите на смартфони с Android. 

Приложението Google Pay обединява всичко необходимо при разплащане, като предлага бърз и лесен начин за плащане в магазините, докато защитава вашата информация за направеното плащане с множество нива на сигурност.

Освен това Google Pay улеснява съхраняването на бордни карти, осребряване на точки за лоялни клиенти и управлението на разплащателните ви карти. Също така стартираме поддръжка за Google Pay за Wear OS в България, с което правим още по-лесно разплащанията – само с едно почукване с вашия смарт часовник. Планираме стартирането и на още функции и партньорства в скоро време.

Приложението Google Pay понастоящем е достъпно в над 30 държави по света. От самото начало сигурността винаги е била в центъра на нашия подход с мобилните плащания. За да запазим плащанията ви в безопасност, ние използваме многопластов подход. Когато плащате в магазините, например, номерът на виртуалната ви карта се споделя с търговеца вместо действителния номер на вашата сметка. И ако телефонът ви е изгубен или откраднат, можете да намерите, заключите или изтриете устройството си с помощта на функцията „Намери моето устройство“. Тези и други функции помагат да се запази информацията в безопасност, която се доказа като по-сигурна за нашите потребители, партньори и разработчици.

Това е приложението Google Pay – сигурен, прост и удобен начин да плащате и управлявате финансите си в България. Започнете, като го изтеглите от Google Play.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Facebook

Календар

септември 2021
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930