Новият филм на Уди Алън идва на КиноманияПредишна статия
Иновативният бизнес се обединява в новата работодателска организация БРАИТСледваща статия
Горещи новини

28/09/21

Burger King ще предложи на клиентите си кутии за многократна употреба

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

 

Burger King ще използва кутии за бургери и напитки за многократна употреба. Изборът на новите опаковки може да бъде направен при поръчката. Депозитът за кутиите за многократна употреба ще бъде добавен към сумата за храната. Програмата ще започне в градовете на САЩ и Япония през 2021 г., съобщава Business Insider.

В Burger King клиентите ще могат да избират и опаковки за многократна употреба, за които ще плащат депозит. Парите ще бъдат върнати след връщането на опаковките. Веригата за хранителни услуги планира да почиства кутиите, донесени от клиентите в нейните ресторанти, и след това да ги рециклира. Миещите кутии ще се използват както за бургери, така и за кафе и газирани напитки.

По този начин компанията ще намали количеството на отпадъците. Ню Йорк, Портланд и Токио ще бъдат първите градове участници в проекта. В бъдеще от Burger King планират да разширят географията на използването на опаковките за многократна употреба.

През лятото веригите за доставка на храна  Delivery Club и Papa John пуснаха необичайни кутии за пица. Специалният дизайн на опаковката направи възможно при сгъването на капака да се превръща в поставка за смартфон.

 

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Facebook

Календар

септември 2021
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930