HUAWEI ПРЕДСТАВИ ПЪРВАТА В СВЕТА 5G ЕДНОЧИПОВА СИСТЕМА KIRIN 990, ВЪРХУ КОЯТО ЩЕ Е БАЗИРАНА НОВАТА СЕРИЯ  MATE 30Предишна статия
СВЕТОВНАТА МУЗИКАЛНА ПЛАТФОРМА TIDAL С МОБИЛНИ ПЛАНОВЕ ОТ VIVACOMСледваща статия
Горещи новини

02/03/21

ЧЕТЕНЕТО СТАВА COOL, КОГАТО БИБЛИОТЕKATA НЕ E OLD-SCHOOL!

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Spirit Трансформации – COOL БИБЛИОТЕКИТЕ.
Добра срещa за децата и книгите.

“Вълшебствата наистина се случват… Когато четете хубава книга, например, винаги се случват чудеса!”
Джоан Роулинг

Без съмнение, тя знае и умее да създава чудеса, въпросът е COOL ли е откриването им чрез книгите за днешните деца?
6, 5, 4, 3, 2, 1…BACK TO SCHOOL
След по-малко от седмица около 60 000 първокласници за пръв път ще влязат в българските училища, ще се срещнат с книгите и ако се случи първата им среща да е наистина добра – COOL – децата бързо ще започнат да откриват книжни чудеса…

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОЛКО ВАЖНА СРЕЩА Е ТОВА!
Сега си представете и това:
Мрачнo място и прашни рафтове вместо цветно и модерно пространство за срещи с книги и автори.
Неприветливи стаи с облик от миналото вместо комфортни и светли зали с визия за бъдещето.
Tака изглеждат училищните библиотеки – пространството за срещи между книги и деца – приличат ли Ви на място, където могат да се случват чудеса?

СРЕЩАТА С КНИГИТЕ МОЖЕ ДА Е COOL, СТИГА БИБЛИОТЕКИТЕ ДА НЕ ИЗГЛЕЖДАТ OLD-SCHOOL
Ако искаме децата да обикнат книгите и да открият чудото на четенето за удоволствие, първо трябва да им създадем книжни пространства, в които да влизат с огромно удоволствие!
Spirit Fine Paints стартира тази промяна с кампанията Spirit Трансформации – Cool Библиотеки, преобразявайки три мрачни Old-school библиотеки в цветни COOL пространства за четене, разговори и оживени книжни срещи!

3 SPIRIT ТРАНСФОРМАЦИИ – 3 COOL БИБЛИОТЕКИ
Избрани бяха три училищни библиотеки, чийто старомоден и неприветлив облик се нуждаеше от пълна промяна, за да се постави началото на една дългосрочна, но впечатляваща библиотечна COOL Трансформация.
С екип от водещи интериорни студиа – ShkafA; Дизайница и студио Goev, бяха създадени три уникални интериорни проекта за Cool училищни библиотеки от нов тип – модерни, функционални и уютни.
С помощта на визуалните артисти Arsek и Erase две скучни и сиви стени се превърнаха в истински COOL peace-of-art, а цялостното пространство се съживи с ярките и изпълнени с настроение цветове от палитрата на Spirit Fine Paints .
Old-School интериорът остана в миналото, а пространствата се трансформираха с иновативни интериорни решения и изцяло ново обзавеждане с възможности както за уединено и тихо четене, така и за оживени социални събития и срещи.
С “Паркетен стил” подовите настилки бяха обновени в две училищни библиотеки, а с финалните декоративни детайли и акценти и трите пространства се превърнаха в COOL книжни места, където всяко дете ще се чувства У ДОМА!
И за да се случи чудото при срещата на книги и деца, SPIRIT COOL БИБЛИОТЕКИТЕ ще разполагат и с нови книги от Ciela. Повече за съвременната и COOL литература за деца, учениците ще могат да научат в серия от лични срещи с популярни български автори.

COOL ПРОМЯНАТА – ВАЖНО Е ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА
Три училищни библиотеки са изцяло променени…
Tази ТРАНСФОРМАЦИЯ се случи, защото срещата между децата и книгите трябва да е добра!
По-важното – вярваме, че с тази ТРАНСФОРМАЦИЯ много деца ще започнат да възприемат училищната библиотека като свое COOL МЯСТО вместо като училищно OLD-SCHOOL пространство.
И отвъд това – важно е да говорим за необходимостта от такава промяна – за да достигне COOL идеята и желанието за ТРАНСФОРМАЦИЯ до още повече деца, родители и училища!

SPIRIT SCHOOL ТРАНСФОРМАЦИИ. ДОБРА СРЕЩА ЗА ДЕЦАТА И КНИГИТЕ.
________________________________________

Spirit Fine Paints е висок клас интериорни бои – част от портфолиото на Оргахим. Социалната кампанията Spirit Трансформации – COOL Библиотеки, се реализира в училища от три различни града в България – 1-во ОУ “Отец Паисий” в Русе, Професионална Гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив и 90 Средно училище „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в София.

Обновените библиотеки ще бъдат официално открити на 18.09 в гр. София, 19.09 – гр. Пловдив и 20.09 – гр. Русе.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

март 2021
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031