Google, Facebook, Twitter и други поискаха от ЕС да ги защити от законовите задължения за премахване на незаконно съдържаниеПредишна статия
Microsoft подготвя основна актуализация на Windows 10 през 2021 годинаСледваща статия
Горещи новини

28/09/21

Теленор ще осигуряват приоритетно обслужване за корпоративни клиенти с малък бизнес

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Теленор осигурява приоритетно обслужване за бизнес клиентите си с малки фирми, обслужвани в магазините в цялата страна. Телекомът ще им предостави възможност да си запазят ден и час за обслужване или консултация относно абонаментите на фирмената група или предлаганите от оператора услуги. Част от служителите в обособени магазини, бизнес експерти, ще бъдат специално обучени да  отговарят на запитванията на малките бизнес клиенти.

Бизнес клиентите на Теленор могат да запазят среща в магазин по тяхно желание през онлайн форма на уебсайта на Теленор. Там те могат да заявят удобни за тях време и място, където да бъдат обслужени.

„В непрекъснато променяща се бизнес среда, малкият и среден бизнес има нужда от индивидуално и ефективно обслужване. Ефективността и надеждността на използваните услуги и партньорите, с които те работят, се превръщат във все по-важен фактор за техния успех. С комбинацията от достъпни телекомуникационни решения и ефективно обслужване с лично внимание към всеки клиент, Теленор ще отговори на динамиката и все по-високите изисквания на бизнесите към телеком операторите“, каза Богдан Узелац, главен търговски директор на Теленор.

Бизнес експертите на Теленор имат за цел да подобрят обслужването на бизнес клиентите на оператора, като го направят по-бързо и удобно. Съществуващите бизнес клиенти на компанията, както и всички нови клиенти ще бъдат уведомени за обслужващия ги магазин. Това ще е и мястото, където ще могат да получават информация за възможни решения за бизнеса им, да бъдат обслужени индивидуално и да бъдат подпомогнати с управлението на използваните услуги в Теленор.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Новини на български

Facebook

Календар

септември 2021
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930