Десетки хиляди в цялата страна отбелязаха Деня на маратонката за шеста поредна годинаПредишна статия
Стартира инициативата на Нестле България „Залесяваме активно“ за всички общини в странатаСледваща статия
Горещи новини

21/04/24

Новият ресторант на хотел Хилтън работи само с местни производители

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Със своята „Farm to Fork” концепция, ресторант OXBO залага на изцяло местни доставчици, за да предложи на своите клиенти феерия от вкусове.

Новият ресторант на хотел ХилтънOXBO доближава своите гости до богатството на модерната българската кухня. Следвайки концепцията "From Farm to Fork", която се основава на изцяло местни съставки, ресторантът залага на богатото фермерско наследство на България. По този начин ресторантът гарантира, че всяко ястие в менюто му е комбинация от висококачествени продукти и богати вкусове.

Демонстрирайки смесица от творчество и изпробвани гастрономически комбинации, OXBO цели да издигне кулинарната сцена в столицата на ново ниво. С устойчиво произведени и изцяло местни продукти, ресторантът поставя нови стандарти за качество и вкус. Освен това, залагайки на български производители за изграждане на своето меню, ресторант OXBO подкрепя българския бизнес и местната общност.

Интериорът и цялостната визуална концепция на новооткрития ресторант успешно пренасят природния пейзаж от известния „Южен парк“ в периметъра на хотела. Зеленият и естествен интериор на OXBO създава уютна и приветлива атмосфера и подчертава мисията му за опазване на околната среда.

За любителите на кулинарните приключения, ресторант OXBO планира ежемесечни събития, в чиито епицентър ще бъде модерната фюжън кухня с богата палитра от местни продукти и вкусове.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Календар

април 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930