Теленор с мащабна информационна кампания за 5GПредишна статия
Как се промениха навиците за модно пазаруване на българите през пандемиятаСледваща статия
Горещи новини

16/05/21

Български стартъп достигна предварителна IPO оценка от 300 млн. EUR

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

СЕПА Кибер Технологии, глобален доставчик на иновативни, модуларни и мащабируеми финтех и регтех решения, беше оценен на 300 милиона евро от световно признатата одиторска фирма KPMG. След първата стъпка, промяна в типа регистрация от еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД) към еднолично акционерно дружество (ЕАД), българската стартъп компания, СЕПА Кибер Технологии, продължава да върви към своята цел – да бъде обявена на световната фондова борса.

СЕПА Кибер Технологии е основана през 2018 година и само за 3 години успява да постигне забележителен растеж. От своето създаване до сега, компанията е отворила седем офиса в Европа, Азия и Северна Америка и управлява пет центъра за съхранение на данни. Уникалните продукти на СЕПА Кибер Технологии се превръщат в предпочитания избор, когато е необходима интеграция на дигитални финансови услуги.

Разработената от СЕПА Кибер Технологии платформа – MuSe, предоставя достъп на фирмите до над 600 финансови и регулаторни услуги и модули под един покрив. Софтуерните продукти на фирмата правят отварянето на необанки и интегрирането на финансови продукти възможно в рамките на 3 до 6 месеца.

„СЕПА Кибер Технологии е доказателство, че стартиращите фирми имат бъдеще и България е идеална среда за развитие на бизнес от нула до световна фондова борса.”, каза Марвин Блажевски, Главен изпълнителен директор и основател на СЕПА Кибер Технологии Компаниите навлизат в пика на световната дигитална трансформация и нуждата от електронни финансови и регулаторни услуги расте с всеки изминал ден. СЕПА Кибер Технологии разполага с ресурсите и познанията, за да създаде здрави позиции на световния пазар, чрез разширяване на своето продуктово портфолио и основавайки се на настоящите тенденции.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

май 2021
П В С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31