SiteGround с 5 златни от общо седем отличия като работодател в Career Show Awards 2023Предишна статия
България продължава да бъде предпочитана дестинация в аутсорсинг сектораСледваща статия
Горещи новини

04/03/24

Бош Инженеринг Център София сред най-добрите работодатели на Career Show Awards 2023

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Бош Инженеринг Център София бе отличен със злато в две от най-престижните категории на Career Show Awards 2023 – „Най-добър работодател“ и „Най-добър работодател – IT“. Само за няколко години Инженерният Център зае водещо място сред най-предпочитаните работодатели, както сред професионалистите в IT сферата, така и сред младите специалисти и студентите.

Златните отличия са високо признание за цялостното развитие на организацията, забележителните постижения и добрите практики и политики, насочени към хората, грижата за служителите, осигуряването на устойчива и подкрепяща среда за професионално развитие в компанията.

За втора поредна година Бош Инженеринг Център София е сред победителите в категория „Стратегия за обучение и развитие“ със сребро, което получава за цялостната програма за обучение и развитие на специалистите в Центъра и постоянното разширяване и обогатяване на програмите за обучение и професионална квалификацията на млади специалисти, които сега започват своята кариера.

Компанията спечели и бронз в категория „Стратегия за ангажиране на служители“ за цялостен подход и добри практики за ангажиране на служителите и изграждане на фирмена култура, ценности и атмосфера в компанията, които допринасят за това всеки да се чувства значим на своето място.

“Искаме да поздравим Бош Инженеринг Център София за високите резултати в Career Show Awards 2023! Това е много ценно признание за труда и високия професионализъм на компанията. За нас е радост, че за поредна година успяваме да проследим развитието на работодателите и условията на човешките ресурси в България. Резултатите от процесите и практиките в компаниите са наистина забележителни”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно външно жури от професионалисти в различни сфери. Оценката се дава за цялостно развитие на организацията и програми и политики, насочени към служителите.

Бош Инженеринг Център София демонстрира отговорност и добри практики като работодател, предлагайки дългосрочна заетост и образование, както и подкрепа в професионалното развитие на служителите си. Центърът вижда своята социална роля в създаването на устойчива среда у нас и развитието на млади хора с потенциал в IT и аутомотив индустрията.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

март 2024
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031