Предишна статия
Следваща статия
Горещи новини

27/01/21

"Тони: Пътят към върха е по-лесен от това да се задържиш на него"

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия

Антоанета Георгиева – Тони е завършила специалност „Мюзикъл” в НАТФИЗ в класа на доц. Бистра Атанасова. Гласът на певицата, за която животът е много реален и никак „не е насън”, вече 13 години неизменно присъства в озвучаването на филмите на Уолт Дисни за България, като последната  „роля” е в „Замръзналото кралство” – гласът на Булда, тролката на любовта. За своя албум Тони получава награда за дебют на БГ радио – награда, която изпълнителите получават веднъж в живота си.

Началото или какво Ви провокира да се занимавате с музика?

От дете мечтая за сцената. Да пея, да танцувам и да бъда актриса. И тази детска мечта се превърна в реалност. Вярно е това, което хората казват: ако мечтаеш с цялото си сърце и повярваш, то ще се сбъдне. И за миг не съм си помислила, че ще се занимавам с друго, освен с изкуство.

Пътят към върха и как да се задържим на него?

Пътят към върха е по-лесен от това да се задържиш на него. Имам горчивата опитност да сляза от сцената за определен период от време и да видя как стремглаво падам надолу. Конкретно поп музиката в БГ е много взискателна към всеки изпълнител. Ако изчезнеш от сцената, твоето място е заето от куп други млади и талантливи изпълнители. От 2001 г. до 2005 г. бях певица № 1 с хитовите си песни и видео клипове. Когато веднъж човек слезе от върха, след това трудно се завърта отново колелото. Но въпреки това аз съм тук, на сцената, и няма да се откажа от удоволствието на творя хубава българска музика и да радвам своите фенове, които ми останаха верни през годините.

Каузата, за която си струва ежедневната борба?

Моята кауза се казва „Holiday Heroes”. Да помагам на хората в нужда е моята кауза от 5-6 години. Мисля, че всеки зрял човек носи в себе си милосърдие и доброта. Ежедневната борба да помагаш е нещо, което Бог е сложил в сърцето на всеки човек. Затова смятам, че всеки е хубаво да намери своето място, в което да бъде полезен на света.

Цената на успеха – каква е тя за Вас?

За мен цената на успеха е да продължавам да създавам хубава, качествена музика. Но, не на всяка цена да бъда певица №1. Никога не съм правила компромис с музиката, която съм издавала до сега. И смятам, че това е разковничето да продължавам да имам толкова фенове. Те виждат искрените творци и/или изпълнители, не можеш да ги заблудиш, ако правиш музика само за пари, така музиката не стига до душите им, а само до ушите им.

Очакванията Ви в професионален план за 2015 г.?

До седмица предстои да излезе сингълът на песента „Всичко било е насън”. По-скоро, нов и джазиран вариант на песента. Направихме много интересна смесица с поп и опера. Имам удоволствието да Ви представя една много талантлива оперна певица, Гергана Николаева. Освен че е талантлива, тя е и моя добра приятелка, с която отдавна искахме да направим нещо интересно. Продуцент на проекта е Герасим. Нетърпеливото очакване ще си струва!

Другият проект, върху който работя, е поп операта „Рибарят и неговата душа”. За моя голяма радост ми отредиха една от главните роли, ролята на Душата. По музика на Минко Ламбов и либрето на Ани Топалова. Премиерата ще бъде на 19 май в зала №1 на НДК.

Почивката – каква е пълноценната почивка за Вас?

Много често човек се опитва да си почива, мислейки за работа. Е, аз съм от тези. Това не ми пречи да имам ползотворна почивка. Моята професия не ме натоварва.

Мисля, че Конфуций беше казал: „Избери работата, която обичаш, и тогава няма да бъдеш принуден да работиш и един ден през живота си”.

 

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

<

Facebook

Календар

януари 2021
П В С Ч П С Н
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031