Volvo Trucks отново тръгва на път в търсене на най-икономичния шофьор в БългарияПредишна статия
Мтел:  Големите компании имат отговорността да създават тенденции в общносттаСледваща статия
Горещи новини

13/07/20

RED BULL С ТРИ НОВИ ВКУСА

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
RedBull_660x375px

Red Bull представя своите три нови разновидности енергийни напитки RED BULL EDITIONS – с натурален вкус  на червена боровинка, синя боровинка и лайм. Продуктите са тотална иновация на компанията, спазени са всички изисквания за високо качество на оригиналния Red Bull,  и са добавени трите нови вкуса и аромати. (*които поради натуралния си произход, съкращават срока на годност до 1 година.) Напитката е най-подходяща за дневна консумация, когато имаме най-много нужда от стимулиране на ума и тялото.

Проекта на Стоян Стойнов -Enjoy the Colors – сътворяването на картината с размери 4 на 3 метра предаде творческото вдъхновение на хората, вдъхновени от трите основни цвята на новите кенове – червено, синьо и сребърно. Участниците в проекта, които не се страхуваха да изцапат дрехите си, нанасяха цветовете с желанието да се получи красива и адекватна на идеята арт инсталация. Всички се забавляваха, провокирайки въображението си и споделяха своята енергия на ума и тялото върху това Red Bull произведение. Участниците, бяха възнаградени от крилатите момичета с избран от тях вкус на Red Bull, който отново да стимулира тяхната физическа и творческа енергия.

Оригинална 3D mapping инсталация върху протипи на кеновете, впечатляваше с творческия си заряд и ефекти. За нея, Red Bull провокира своите партньори от Elektrick.me.

Всички творчески елементи допринесоха за нестандартното представяне на трите нови вкуса енергийни напитки – Editions, с вкус на лайм, синя и червена боровинка.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

юли 2020
П В С Ч П С Н
« юни    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031