Предишна статия
БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ЗАГУБИ ПРИБЛИЗИТЕЛНО 20% ОТ ЖЕНИТЕ ЗАЕТИ В ИТ СЕКТОРА ЗАРАДИ НЕРАВЕНСТВО В ЗАПЛАЩАНЕТОСледваща статия
Горещи новини

22/05/19

QUALCOMM И HDM ПОДПИСАХА ПАТЕНТНИ ДОГОВОРИ ЗА 5G

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
download

Споразуменията ще ускорят търговския план на HMD Global за 4G и 5G устройства с марката Nokia.

Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) и HMD Global Oy, домът на телефоните Nokia, обявиха, че HMD Global е сключила договори за световен лиценз с Qualcomm за еднорежимни и многорежимни устройства, произведени и продавани от HMD Global под марката Nokia. Съгласно условията на споразуменията, Qualcomm е предоставила на HMD Global лицензионни права за разработване, производство и продажба на маркови 3G, 4G и 5G еднорежименни и многорежимни устройства.

„Мотивирани сме от поетия ангажимент да доставяме телефони, които се подобряват с времето. За постигане на тази цел ние работим в тясно сътрудничество с най-добрите партньори в световен мащаб”, каза Флориан Зайхе, главен изпълнителен директор на HMD Global. „Сътрудничеството ни с Qualcomm ни дава възможност да интегрираме водещите нововъведения на пазара и да изпълним нашето уникално обещание към потребителите.”

“Qualcomm има удоволствието да подпише 3G, 4G и 5G многорежимни лицензионни споразумения с HMD Global, които надграждат дългогодишното ни технологично сътрудничество”, казва Алекс Роджърс, изпълнителен вицепрезидент и президент на Qualcomm Technology Licensing. "Qualcomm води прехода към 5G и ние сме горди да предоставим нашите върхови 3G/4G/5G технологии на водещи производители, като HMD Global и да ги подкрепим в доставянето на привлекателни продукти по целия свят."

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031