МТЕЛ: НАД ПОЛОВИН МИЛИОН БЪЛГАРИ ИСКАТ ТЕХНОЛОГИЧЕН ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕСТВОПредишна статия
Екипът на Daskal.eu проведе открит урок по образователни иновации в българско училищеСледваща статия
Горещи новини

22/10/18

PwC БЪЛГАРИЯ С МАЩАБНА КАМПАНИЯ В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИТЕ СТУДЕНТИ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
PwC_25years_KeyVisual_red_new_elements_new_2

Инициативата „Твоите 25 причини да избереш България“ ще награди 25 студенти със стипендии, стажове във водещи компании и менторство.

Патрон на кампанията е Президентът на Република България Румен Радев.

Водещата консултантска компания и работодател PwC България стартира мащабната кампания „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на амбициозните български студенти. По повод 25-годишнината си в страната PwC България заедно с водещи компании партньори ще подкрепи 25 студенти с:

  • едногодишна стипендия
  • стаж в престижна компания
  • менторство

 „Във връзка с годишнината ни взехме решение вместо да инвестираме пари в поредния бизнес коктейл да ги вложим в нещо много по-смислено и значимо – бъдещето на младите хора у нас. Чрез проекта „Твоите 25 причини да избереш България“ целим да мотивираме българските студенти да изберат България и да се развиват у нас, да им помогнем да натрупат ценен опит и да получат полезни знания и съвети за личностно и професионално развитие“, заяви Божидар Нейчев, Управляващ съдружник, PwC България.

Инициативата се провежда под патронажа на Президента на Република България Румен Радев, който сподели: „За България е изключително важно да създава условия за своите млади хора, така че те да избират да живеят, работят и градят своето бъдеще тук, в своята страна. За мен преодоляването на демографската криза в България е и въпрос на подобряване на образованието, на икономическите и социални показатели, на качеството на живот. Това е кауза, около която трябва да се обединят както институциите, така и представителите на бизнеса, на неправителствения сектор и гражданското общество. Затова с удоволствие приех поканата да бъда патрон на инициативата на ПрайсуотърхаусКупърс "Твоите 25 причини да избереш България", създаваща перспектива за обучение и престижна професионална реализация на български студенти.“

В конкурса могат да участват български студенти на възраст от 18 до 24 г., със силна мотивация да останат и да се развиват в България. Кандидатите трябва да подготвят есе на тема „Моите 25 причини да избера България“. Срокът е 10 февруари 2018 г. Експертно жури от доказани бизнес лидери и експерти ще избере победителите.

Стипендията и стажът ще помогнат на победителите в конкурса да разширят знанията си и да придобият ценен опит в престижна компания у нас. Допълнително студентите ще имат изключителната възможност да се срещнат с ментори ─ представители на висшия мениджмънт на компанията, в която стажуват. Менторите ще споделят кариерния си опит и ще вдъхновят студентите да развият пълния си потенциал у нас.

Партньори на кампанията „Твоите 25 причини да избереш България“ са водещи български и международни компании, които развиват успешен бизнес в страната. Кампанията се осъществява и с подкрепата на Министерство на образованието и науката. PwC България, със съдействието на компаниите партньори, ще осигури наградите за студентите и ще съдейства за успешното им кариерно и личностно развитие у нас.

Цялата информация за „Твоите 25 причини да избереш България“ е достъпна в официалния уебсайт на инициативата.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

октомври 2018
П В С Ч П С Н
« сеп    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031