ИКЕА ПРЕДСТАВИ КАМПАНИЯТА Предишна статия
A1 С ПЪРВА 5G БАЗОВА СТАНЦИЯ В БЪЛГАРИЯСледваща статия
Горещи новини

18/07/19

NOKIA 9 PUREVIEW ОБНОВЛЕНИЯ С ADOBE LIGHTROOM

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Nokia 9 PureView 1

HMD Global, домът на телефоните Nokia, е развълнувана да сподели актуална информация за партньорството си с Adobe Lightroom. Компаниите работят в тясно сътрудничество за по-нататъшното подобряване на вече впечатляващото изживяване на образа на Nokia 9 PureView с въвеждането на специален профил на обектива специално за този смартфон. Новият профил на обектива автоматично приспособява възможностите за редактиране на Adobe Lightroom към Nokia 9 PureView, като ви дава пълен редакторски контрол над вашите изображения директно на вашия смартфон.

Nokia 9 PureView е първият в света смартфон с пет камери, който предвещава следващото поколение изчислителни изображения. Всеки кадър заснет на смартфона използва всичките пет камери едновременно, което ви позволява да създавате изображения с изключителен динамичен обхват и несравнима дълбочина на образа.

Създаден с оглед на нуждите на любителите на фотографията, Nokia 9 PureView има възможност да заснема изображения в некомпресиран суров формат DNG и да ги редактира директно по телефона, благодарение на партньорството на HMD Global с Adobe Lightroom.

Adobe включи специфични характеристики на камерните сензорите на Nokia 9 PureView в софтуера Lightroom, така че той автоматично се адаптира към конкретните аспекти на петте лещи. Това дава възможност на потребителите да имат по-голям контрол над редакторските способности и им предоставя инструментите за улавяне на изключителни изображения.

За да получите достъп до новодобавения Nokia 9 PureView Lens Profile, трябва да посетите панела Optics в приложението Adobe Lightroom и да активирате корекцията на профила на обектива. Веднъж включен, той автоматично ще избере съответстващия на Nokia 9 PureView профил на обектива.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031