ТЕЛЕНОР ПОСРЕЩА НОВИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ OPEN MINDПредишна статия
30 МЛН. ЛЕВА ИЗНОС, РЕАЛИЗИРАН ПРЕЗ 2018 Г. ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В ПАРТНЬОРСТВО С ЛИДЛ БЪЛГАРИЯСледваща статия
Горещи новини

15/11/19

LG И QUALCOMM РАБОТЯТ ЗАЕДНО, ЗА ДА ПОДОБРЯТ ИЗЖИВЯВАНЕТО В КОЛАТА

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
LG WEBOS_QUALCOMM

Съвсем скоро ще има нова инфотейнмънт платформа, която да комбинира синергията от webOS Auto и трето поколение платформа Snapdragon.

LG Electronics (LG) и Qualcomm Technologies Inc., дъщерна на Qualcomm Incorporated, днес обявиха планове да работят усилено, за да развият още повече webOS Auto, свързаната инфотейнмънт система за коли на LG. С перфектната симбиоза между силните страни на webOS Auto и автомобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ (ADP), компаниите целят да създадат по-добре развито и по-удобно изживяване в колата както за шофьори, така и за пътници.

LG webOS Auto е платформа с Linux операционна система, която използва експертния опит на LG в инфотейнмънта в автомобилната индустрия, за да даде едно ново поколение свързани автомобили. Наскоро анонсираната от Web Source Open Source Edition 2.0 на LG, която добавя функционалност за автомобилен ифнотейнмънт, позволява на разработчиците да изпитат някои от иновативните функции, които ще бъдат включени в webOS Auto. Отвореният код и свързаните с него инструменти и ръководства са достъпни за изтегляне на http://webosose.org.

Snapdragon ADP разполага с водещи инфотейнмънт технологии, поддържани от изкуствен интелект (AI), подсилени с графики за конфигурация от няколко дисплея и ултра HD медиен стрийминг. Snapdragon ADP е създаден да осигурява цялостна хардуерна и софтуерна среда за бързо развитие на високоефективни и енергоефективни автомобилни платформи, включително дисплеи за забавление на пътници на задната седалка (RSE).

В допълнение на развитието и разпространението на по-добра автомобилна операционна система webOS. LG и Qualcomm ще си партнират за още една платформа, която LG ще ни разкрият Януари 2020 на CES (Изложение за потребителска електроника).

„Ние ценим високо партньорството си с Qualcomm, което ни помага да разширяваме екосистемата на webOS. Благодарение на най-новите технологични решения от Qualcomm като 5G мрежите и мултимедията, потребителите ще имат възможността да получат същото забавление като у дома, дори в автомобила си.“ Казва Д-р И.П. Парк, Президент и Главен инженер на LG Electronics. „Заедно webOS и Snapdragon ADP ще осигурят високотехнологична и умна хардуер и софуер платформа за бъдещи инфотейнмънт системи за автомобили.“

„Работата между LG и Qualcomm Technologies се основава на дългогодишните и успешни отношения между двете компании, създавайки страхотна синергия в автомобилния софтуер от ново поколение,“ казва Джим Кати, Старши Вицепрезидент на Qualcomm Technologies, Inc. и Президент на отдела за глобални бизнес операции. „Ние сме уверени в нашия комбиниран опит и умения, за да развием технологии в мобилната индустрия, които да допринесат за възможно най-доброто преживяване в автомобила и консуматорско изживяване от ново поколение.“

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930