LG ПРЕДСТАВИ ПРЕМИУМ СЕРИЯТА OLED ТЕЛЕВИЗОРИ ЗА 2018 И В БЪЛГАРИЯПредишна статия
STARBUCKS ОТБЕЛЯЗА 10 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯСледваща статия
Горещи новини
  • За пръв път е публикувана новелата "Коледна песен" на Чарлз Дикенс„Коледна песен“ е новела от Чарлз Дикенс. За първи път е публикувана на 19 декември 1843 г. Произведението е едно от най-разпознаваемите в творчеството на Дикенс.Главен герой е старият скъперник [...]
  • Мери Попинз се завръща Музикален, САЩ, 2018Сценарист: Дейвид МагииРежисьор: Роб МаршълВ ролите: Дик Ван Дайк, Емили Мортимър, Колин Фърт, Джоел Доусън, Натаниъл Салех, Пикси Дейвис, Анджела Лансбъри, Мерил Стрийп, Емили Блънт, Джули Уолтърс, Лин-Мануел [...]
  • Италия била постигнала сделка с Европейската комисия за бюджета си Италия е постигнала сделка с Европейската комисия за оспорвания си бюджет за 2019 г., предаде "Ройтерс", като се позова на говорителка на министерството на икономиката на Италия, предаде БТА. Източници [...]

19/12/18

GEFCO БЪЛГАРИЯ ЗАСИЛВА ПОЗИЦИЯТА СИ НА НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Jerom Chevrolet_GEFCO_Press Event 7 June 2018

13% РЪСТ В ОБОРОТА ЗА 2017

  • Оборот за 2017г.: 22.7 милиона евро – 13% увеличение в сравнение с 2016г.
  • Изкачване до 5-та позиция на българския пазар сред логистичните доставчици
  • 640 клиенти, лидери в различни области на индустрията
  • Увеличение в дела на различните сектори на GEFCO България и представянето им през 2017г.

GEFCO България, дъщерно дружество на Групата GEFCO – глобален доставчик в индустриалната логистика и европейския лидер в автомобилната логистика, отбелязва силна година на растеж.

Съгласно вътрешните финансови резултати на компанията, оборотът на GEFCO България за 2017 г. е 22.7 милиона евро, което е с 13% повече в сравнение с резултатите за 2016 г. Това нарежда компанията сред лидерите на българския логистичен пазар със своята  5-та позиция.

"GEFCO България затвърждава прогресивните си резултати през 2017 г. Това са решителни стъпки в правилната посока", заяви Жером Шевроле, регионален мениджър за Балканите и генерален мениджър на GEFCO България и Румъния.

"Нашата цел е да продължим да бъдем надежден партньор за българския и международния бизнес. Стремим се  да  отговаряме на нуждите и изискванията на нашите партньори, а нашето ноу-хау и иновативен подход са  гарант за това, че нивото на услугите ще надхвърли очакванията им. Горди сме да кажем, че през 2017 г. българският ни екип показа отлични резултати и помогна за затвърждаване позициите на Групата GEFCO като водещ логистичен доставчик", изтъкна Шевроле.

Ангажираността към партньори и клиенти носи успех

"В съответствие с визията за развитието на компанията е добавянето на нов елемент в корпоративното ни лого – “Партньори без граници“. Той отразява амбицията на GEFCO за засилване на сътрудничеството с партньорите и клиентите  като придава по-голяма стойност на веригата за доставки ", отбеляза г-н Толга Оран, директор „Продажби и маркетинг“ в GEFCO Централна Европа – Балканите и Близкия Изток. " Чрез визията „Партньори без граници“, GEFCO прави значителна крачка към по-доброто разбиране нуждите на клиентите и партньорите си и постига по-високо ниво на сътрудничество – сътрудничество с ангажираност и доверие", допълни той.

GEFCO България има за цел да развива партньорства със своите доставчици, основани на безупречно качество на услугите, отговорност и взаимни конкурентни предимства. Компанията е посветена на своята мисия – да бъде надежден логистичен партньор в Балканския регион. GEFCO България непрекъснато разширява хоризонтите си на дейност чрез разработването и внедряването на гъвкави иновативни решения, като по този начин предоставя на клиентите си по-голяма стойност на веригата за доставки.

Компанията е твърдо убедена, че силните партньорства изискват постоянно и ежедневно доказателство за подкрепа – тясно сътрудничество с клиентите, чрез което да отговори на техните очаквания и да засили близостта с тях. Повечето от клиентите на GEFCO България идват от автомобилния сектор – лидери в своите отрасли. Въпреки това, през годините, компанията увеличи клиентската си база с други водещи световни компании в сектори като: индустриално производство, електроника и домакински уреди, тежко оборудване, енергетика, бързооборотни стоки, мода и търговия на дребно.

GEFCO засилва дейността си като цели  да обхване по-широк мащаб от дейности и услуги – от сухопътен, железопътния, въздушния и морския транспорт до интегрирани логистични услуги и стратегическа експертиза (4PL). Интегрираната логистика предлага управление на потоци, мултимодални решения, логистично инженерство, управление на фискални и митнически процедури. Когато говорим за дейности, най-големият дял от 44% от дейността на GEFCO България продължава да има логистиката на готови автомобили (FVL), следвана от сухопътните превози – 30%. Съществен дял в оборота на компанията имат въздушния и морския транспорт, както и митническите услуги.

Фокус върху иновациите и партньорските отношения

В желанието си да създават повече стойност при колаборацията с клиенти и доставчици, GEFCO България разработи и приложи решение, при което обемите от няколко клиенти –  вносители и дилъри на автомобили – се комбинират в една транспортна схема. По този начин се улеснява минимизирането на "празните километри" за доставчиците и се осигурява 100% транспортен капацитет и конкурентни цени за клиентите.

GEFCO България работи в много динамична среда с клиенти от различни отрасли. Всички те са доказани експерти в своите области. Едно от най-успешните партньорства на компанията е с един от лидерите в автомобилния сектор на местния пазар.

„GEFCO България осигурява фиксирана доставка във времеви прозорец при редовна честота на седмична база, което позволява на клиента да прехвърля стоките между две държави и между две от собствените си фабрики. Това означава, че се гарантира производствената линия на клиента на 100% с производствен капацитет, като по този начин се премахва мястото на съхранение от производствената линия до производствената линия ", поясни Крум Дончев, мениджър „Продажби и маркетинг“ на GEFCO Bulgaria.

GEFCO активно инвестира не само в иновации и програми за оптимизиране на работните процеси, но също така прави значителни инвестиции в хората.

"Колкото по-бързо напредваме с помощта на новите технологии, толкова повече зависим от идеите и иновативното мислене на хората", добави Дончев.

За да отключи творческата енергия в GEFCO, Групата стартира Иновационна академия, чиято цел е да идентифицира  иновативни проекти на служители и да предостави ресурси, които да подпомогнат тяхното развитие.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31