СВЕТОВНОИЗВЕСТНАТА БЛОГЪРКА БЕА ДЖОНСЪН С ЛЕКЦИЯ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ КАТО НАЧИН НА ЖИВОТПредишна статия
ТRUCK EXPO 2018 ИДВА ОЩЕ ПО-МАЩАБНО И С НОВИ ИЗНЕНАДИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ПОСЕТИТЕЛИСледваща статия
Горещи новини

24/05/19

CYBERCON 2018

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
cyber security

На ежегодната CyberCon 2018 – международна конференция за киберсигурност ще бъдат представени някои изключително актуални теми. Една от тях е тази на Каролин Бейлон от Великобритания, която ще говори за оценка на киберриска на автономните автомобили. Ще бъдат представени реални примери от практиката. Други много интересни теми са тези за хибридните войни и фалшивите новини, представени от реални практици – как се правят, как се осъществяват, как може да им се противопоставяме.Ще има и още над 20 други теми, Пълна програма на събитието можете да видите на официалния сайт на събитието: www.cybercon.eu. Конференцията ще се провееде на 15 и 16 юни в централната сграда на БАН – пл. Народно Събрание.

Организатор на събитието е Семинари БГ, Европейски Институт за Киберсигурност, Национален център за компетентност „ Дигитализация на икономиката в среда на големи данни и Национален център за компетентност „ИКТ Национална и киберсигурност”.

На събитието ще участват над 20 международно признати и влиятелни експерти от 12 държави с тясна експертиза в такива актуални теми като хибридни войни, киберсигурност на електроразпределнителните мрежи, анализи на big data за предсказване на масови поведения, дигитална сигурност на „умни градове“, използване на Изкуствен Интелект в хакерските атаки, жестомимични технологии за разпознаване и контролиране на данни(gesture recognition-control системи), новият pUPD Интернет протокол за пренос на данни, киберсигурност в дигиталното здравеопазване (eHealth), кибер аспекти на персонализираната телемедицина, алтернативни модели за финансиране и още много други. Специална част от конференцията ще бъдат трите отворени дискусии с участието на г-жа Мария Габриел и представители на европейските и национални институции, в които реални експерти с богат опит заедно с най- висшестоящите европейски лидери ще обсъдят и предложат нови правила и политики за единното и сигурно дигитално бъдеще на Европа.

Не пропускайте възможността да направите резервация, за да чуете над 20 глобални лидери в областта, както и да участвате пряко в европейските политики за киберсигурност!

За резервации: www.cybercon.eu, в мрежата на www.seminari.bg или телефони 0879 15 08 15 и 02 42 77 561

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Новини на български

Facebook

Календар

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031