СИНЯ ХАРМОНИЯ Е ЦВЕТЪТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2020 ГОДИНАПредишна статия
КАК ДА ОПАЗИМ ДЕЦАТА СИ В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТОСледваща статия
Горещи новини

10/12/19

ХОРАТА, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ ТЕХНОЛОГИИ, СЕ ЧУВСТВАТ С 11 ГОДИНИ ПО-МЛАДИ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Yoga_Smart_Tab_3

Стратегията на Lenovo за интелигентна трансформация е насочена към удовлетворяване на потребителските желания за иновации, което е заложено в целия продуктов портфейл. Наскоро компанията проведе проучване, в което се включиха над 15 000 души от цял свят. Резултатите от него показват, че 40% от анкетираните се чувстват "много" или "до известна степен" по-млади с 11 години, благодарение на технологиите.

Изследването показва, че по-възрастните поколения смятат, че използването на технологиите им помагат да комуникират по-добре с по-младите хора и да се чувстват по-жизнеспособни и по-информирани. Този факт е особено видим при ролята, която умните устройства (от персонални компютри и таблети до умни домашни асистенти и др.) играят в отношенията със семейството и приятелите. Според 75% от хората технологиите им помагат да поддържат връзка със семейството и приятелите им, които живеят далеч.

Интересно е, че над ¾ от работещите родители посочват, че технологиите им помагат да се чувстват по-емоционално свързани с децата си. Също така 67% са убедени, че устройствата имат положително въздействие върху способността да подобрят цялостното си здравословно състояние. От друга страна, според над 50% от анкетираните се оказва, че използването на умните устройства и компютрите им пести над 30 минути дневно, което помага на хората да свършат дадена работа по-бързо или по-ефективно.

“Налице е все по-силна връзка между иновациите и благосъстоянието на хората. Умните технологии не само помагат на хората по цял свят да са по-свързани, но и им осигуряват състрадание и емпатия, като градят по-добри връзки между тях", по думите на Дилип Батия, вицепрезидент на отдела за "Потребителско и клиентско преживяване" на Lenovo. Според него “Технологиите имат трансформиращата способност да обединяват хората от различни поколения и сфери на живот и да им помагат да живеят по-здравословно и по-пълноценно. Ние в Lenovo вярваме страстно в идеята да създаваме по-умни технологии за всички, затова сме съсредоточени върху целта да правим технологиите достъпна и неизменна част от ежедневието на повече хора".

Преди Коледа Lenovo ще зарадва с Yoga Smart Tab победителя в играта, която стартира на 12-ти декември във Facebook страницата на Lenovo Bulgaria. Компанията е подготвила много игри с награди и изненади през ноември и декември.

За повече детайли следете актуалната информация във Facebook и Instagram.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

декември 2019
П В С Ч П С Н
« ное    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031