СПИСАНИЕ PLAYBOY МОЖЕ ДА СПРЕ ДА ИЗЛИЗАПредишна статия
УЧЕНИТЕ НИ КАЗВАТ ДО КАКВО ЩЕ ДОВЕДЕ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ СЛЕД 25 ГОДИНИСледваща статия
Горещи новини

27/05/18

УЧЕНИТЕ ПОСОЧИХА ЗА ОПАСНОСТТА ОТ КОНСУМАЦИЯТА НА КОЛБАСИ И КРЕМВИРШИ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
212

Изследователи от университета в Глазгоу са установили как употребата на обработено месо може да повлияе на риска от образуването на  злокачествени тумори.

Резултатите от работата им са публикувани в списание European Journal of Cancer.

В изследването са участвали 260 000 жени на средна възраст. Така учените са успели да установят, че при употребата дори на девет грама месни продукти, еквивалентни на три парчета бекон или два кремвирша седмично, вероятността от развитие на рак на гърдата се увеличава с 15%.

Учените отбелязват, че става въпрос за яденето на преработен продукт.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

май 2018
П В С Ч П С Н
« апр    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031