Посланикът на Германия Херберт Салбер официално откри бирения фест на МЕТРО БългарияПредишна статия
БЪЛГАРИЯ Е ВОДЕЩА ДЕСТИНАЦИЯ ЗА АУТСОРСИНГ, ОБЛАЧНИ И IT УСЛУГИСледваща статия
Горещи новини
  • Представители на 50 държави подписват Харта на ООНУставът (Хартата) на Обединените нации е договор, който образува и основава международната Организация на обединените нации. Той е подписан на Конференцията за международна организация на обединените нации в Сан Франциско, [...]
  • Комикс на деня - 25 юни : dnevnik.bg [...]
  • Тръмп заплаши Иран с унищожениеПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп заплаши Иран с „огромна сила“ и дори унищожаване в случай на атака срещу Америка. „Всяко нападение на Иран срещу каквото и да е американско, ще бъде [...]

26/06/19

УСПЕХЪТ НА ЛЕМ БЪЛГАРИЯ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
LEM Bulgaria_5years (7)

Пет години добри инвестиции и растеж.

През септември ЛЕМ България отпразнува петата си годишнина в компанията на приятели, сътрудници и специални гости. Събитието отбеляза и мащабната реконструкция на производствената база с цел разширение и развитие.

През 2013 г. швейцарската компания ЛЕМ Груп – световен пазарен лидер в производството на преобразуватели за електричество и напрежение, откри нова производствена база в София, залагайки на политическата и икономическа стабилност, високата квалификация и изключителната мотивация на работната сила в България. Това начинание започна с инвестиция от 3.2 милиона лева и спечели на ЛЕМ България титлата „Инвеститор на годината“ за 2014 година.

Пет години по-късно ЛЕМ България има над 300 служители, обслужва международни клиенти като Fanuc, ABB, Siemens, Schneider, General Electric и много други, и продължава да оправдава направените инвестиции и да стимулира нови такива със своя растеж и резултати.

Вследствие на добрите резултати на ЛЕМ България и амбициите за развитие на ЛЕМ Груп, през 2017 г. се взима решение за мащабна реконструкция с цел разширяване на производствените зони и складовото пространство и изграждане на нова лаборатория за тестване на продуктите и разширени офисни площи за нови кадри. Приходите от продажбите за 2017 г. надхвърлят 50 милиона и ЛЕМ Груп си поставя за цел да удвои тази цифра и да доведе до нови работни места в следващите години, продължавайки историята на успеха си в България.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930