XXII-РИ МЕЖДУНАРОДЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ Предишна статия
MASTERCARD РАЗКРИВА НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИТЕ ГРАДОВЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕСледваща статия
Горещи новини

23/02/19

СТАРТИРА СЕДМОТО ИЗДАНИЕ НА КОНКУРСА "НАЙ-ДОБРА БЪЛГАРСКА ФИРМА НА ГОДИНАТА"

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
nagradi nai-dobra firma

 

За седми пореден път авторитетният конкурс „Най-добра българска фирма на годината“ ще отличи най-успешните български компании.

Инициатор на проекта е Първа инвестиционна банка (Fibank), а мисията на конкурса е да фокусира общественото внимание върху примерите за устойчив бизнес у нас и да популяризира широко добрите бизнес идеи и практики. Надпреварата цели да стимулира развитието на българското предприемачество и да мотивира фирмите в тяхната конкурентноспособност и иновативнист.

Журито ще отличи компаниите, които показват стабилен растеж, възможности за справяне в конкурентна среда, потенциал за навлизане на нови пазари и прогресивни бизнес идеи. Задължително условие за участие е фирмите да имат български капитал, български мениджмънт и да представляват български бранд.

Членове на журито са водещи имена от бизнеса и медийните среди у нас: Чавдар Златев – Главен директор Корпоративно банкиране и член на УС на Fibank, социологът Кънчо Стойчев, председател на „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес“, финансистът Емил Хърсев, Венелина Гочева – собственик и управител на Медийна група България, Лъчезар Богданов – управляващ партньор в „Индъстри уоч“, Йордан Матеев, икономически журналист и изпълнителен директор на Сдружението за модерна търговия – България и Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България и Македония.

Категориите, в които ще се състезават компаниите, са: „Микро и малка фирма“, „Средна и голяма фирма“ и „Най-успешна българка в бизнеса – награда за женско предприемачество“. Освен тях, както всяка година ще бъде присъдена и специална награда на публиката, която ще избере своя фаворит измежду включилите се в конкурса с пряко онлайн гласуване.

Фирмите, които желаят да участват в надпреварата, е необходимо да попълнят кратък електронен въпросник, който може да бъде намерен на сайта на конкурса –  http://naidobrafirma.bg/Questionnaire/. Заявки за участие  ще се приемат до 7 октомври.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« яну    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728