7 ПРОЕКТА И ЛИДЕРИ ОТ БЪЛГАРИЯ СА СРЕД ФИНАЛИСТИТЕ НА NEW EUROPE 100Предишна статия
NOKIA 8 С ПЪРВА ХАПКА ОТ ANDROID OREOСледваща статия
Горещи новини

08/08/20

СОЦИАЛНАТА МРЕЖА НА CANON ЗА СЕМЕЙНИ СНИМКИ LIFECAKE СЕ РАЗРАСТВА, В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ Е МАЛКО ПОЗНАТА

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Lifecake_screenshot

Мрежата достигна два милиона потребители, основното в нея е поверителността.

Lifecake, разработената от Canon социална мрежа специално за семейни снимки, наскоро достигна 2 милиона потребители и 120 милиона качвания. Ключово предимство на тази мрежа остава поверителността – тя дава възможност снимките да бъдат гледани само от точно определени хора. Заедно с този значителен брой снимки и видеа, преглежданията в рамките на защитената платформа вече са над милиард.

В страната ни Lifecake, социалната мрежа на Canon, има още потенциал за развитие. Към момента потребителите от България в нея са под 1000.

Резултатите в света са обещаващи и са резултат от все по-силните притеснения родители да качват семейни снимки и снимки на децата си в социалните мрежи. Затова в Lifecake споделят основно потребители, които не искат да дават голяма публичност на миговете, прекарани с децата си. По мнение на представители на Canon, те го правят в знак на подкрепа към по-контролирана и безопасна семейна среда. Това е в унисон с една нова тенденция, в която майките и татковците стават все по внимателни и предпазливи в социалните мрежи, когато споделят лична информация или семейни снимки, основно от съображения за сигурност. Данни от проучване на Pranet Zone показват, че средният родител е публикувал над 1500 снимки на своето дете в социалните мрежи, още преди то да е навършило 5 години.

Lifecake е с интуитивен дизайн и дава възможности да се проследи живота на детето от самото раждане на снимки и слайдшоу, като хронологията може да бъде организирана по различни начини. Така родителите и близките могат да следят развитието на детето си – в най-добрите му снимки. Изображенията могат да бъдат изтегляни от Dropbox, Facebook, Picasa и Instagram, а социалната мрежа е безплатна и достъпна за iOS и Android.

Създадена през 2012 година с цел да помага на млади родители и техните семейства, Lifecake е платформа и социална мрежа, в която разказваме детството на любимите ни деца в снимки и видеа. Canon придоби платформата през 2015 г. и в нея вече оперира и online магазин за копирни услуги, където потребителите могат да поръчат снимките си на магнитчета, в специално създаден фотоалбум или да ги съхранят по друг начин.

Открийте Lifacake на https://www.lifecake.com/

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

август 2020
П В С Ч П С Н
« юли    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31