VIVACOM ОБЕДИНЯВА ВСИЧКИ ЗВЕНА ЗА МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБИ В ОБЩА ТЪРГОВСКА ДИРЕКЦИЯПредишна статия
SAP - 93% ОТ КОМПАНИИТЕ РАЗЧИТАТ НА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ КАТО КЛЮЧ КЪМ ДИГИТАЛНАТА ТРАНСФОРМАЦИЯСледваща статия
Горещи новини

27/06/19

СИЛВЕНА РОУ, ПРЕДСТАВИ НОВО МЕНЮ, ИЗГОТВЕНО СПЕЦИАЛНО ЗА STARBUCKS

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
TT-190321-0149

Пред партньори, медии и почитатели световноизвестната кафе верига Starbucks, представена в България от AmRest Coffee, представи новото здравословно меню, създадено специално за Starbucks от новото лице и първата жена – член на журито на MasterChef – Силвена Роу. То включва плодово смути с ананас и манго, десерт с чия и маракуя, както и кроасан с риба тон и сирене. По традиция част от продажбите, реализирани от менюто на Силвена Роу в Starbucks, ще бъдат дарени на сдружение „Русаля“ – организацията, която е създала и управлява частното училище за изкуства и занаяти за социално слаби деца във великотърновското село Русаля. По този начин, опитвайки вкусните предложения от менюто на Starbucks, почитателите на качествената храна и на бранда ще могат лично да допринесат за една благородна кауза в името на децата на България.

„За нас е изключително вълнуващо да вдъхновяваме хората да обърнат внимание не само на висококачественото кафе и напитки, а и на здравословната и вкусна храна. Искаме да бъдем все по-близо до нашите клиенти, да развиваме кафе културата и бранда в България. Освен новите блендове и продукти, които вече предлагаме и ще въвеждаме през годината, наш приоритет е развитието на здравословната линия. Очакванията на потребителите стават все по-високи и съответно нивото на предлагане е от първостепенно значение.“, каза Иван Георгиев, Регионален мениджър на Starbucks България.

„Щастлива съм да работя съвместно с бранд като Starbucks, който е спечелил милиони верни почитатели по целия свят. Нашето ново меню в България ще отговори напълно на професионалния подход на веригата, като чрез него още повече хора ще могат да станат съпричастни към една по-висока кулинарна култура и здравословен начин на живот. Също така се надявам съвместната ни социална кауза да намери много съмишленици и да зарадваме с помощта си талантливите деца от училището в Русаля“, каза Силвена Роу.

През тази година предстои откриване на още обекти Starbucks във Варна и София, като продължават преговорите за разширяване на веригата и в още локации. Извършва се и реновиране на по-старите обекти на компанията у нас.

На 30.3.2019г. за първи път в България Starbucks ще отбележат глобалната инициатива Часът на Земята, пускайки в употреба специална чаша за многократна употреба с уникален дизайн. Така компанията насърчава клиентите да донесат собствените си чаши, когато посещават Starbucks, което е основен приоритет в стратегията за намаляване на отпадъците.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930