NOKIA 5.1 ВЕЧЕ Е НАЛИЧЕН В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА В БЪЛГАРИЯПредишна статия
ФЕСТИВАЛ НА РОЗОВИЯ ДОМАТСледваща статия
Горещи новини

23/02/19

ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА WHATSAPP ГИ ЧАКА НЕПРИЯТНО НОВОВЪВЕДЕНИЕ

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
WhatsApp

До 30 октомври трябва да бъде създадено резервно копие в облачното хранилище на Google, тъй като архивите на WhatsApp, които не са актуализирани повече от година, ще бъдат автоматично изтрити.

WhatsApp няма да шифрова архива на кореспонденцията, съхранена на Google Drive. Това е посочено на страницата за техническа поддръжка на компанията. Ръководството на месенджера е внедрило система за криптиране на кореспонденцията, снимки и гласови съобщения преди две години. Системата гарантира невъзможността за прехващане на съобщения от трети страни.

Сега се препоръчва на потребителите да защитят личната си кутия в Google с парола и да погледнат двуфакторната авторизация.

Партньорството между WhatsApp и Google бе обявено преди около месец. Съгласно споразумението резервните копия на диска на Google няма да се отчитат в квотата за съхранение. За потребителите това означава, че можете да преминете безпроблемно към друг смартфон, който поддържа системата Android, или да възможността напълно да премахнете от устройството си, без да прехвърляте при това чатовете и медийните файлове на новото устройство.

Версията на WhatsApp за iOS нововъведенията не ги касае.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

февруари 2019
П В С Ч П С Н
« яну    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728