Компания направи 100% от опаковките си рециклируемиПредишна статия
Mastercard с нова инициатива за подкрепа на български кулинарни иноваториСледваща статия
Горещи новини

27/09/20

Нов мениджър „Корпоративни комуникации“ на Kaufland България

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
1

Гергана Димитрова е новият мениджър „Корпоративни комуникации“ в Kaufland България. На тази позиция тя ще отговаря за стратегическото управление на публичните комуникации, за политиката за корпоративна социална отговорност, както и за развитието на вътрешните комуникации на компанията.

Гергана Димитрова има дългогодишен опит в екипа на Kaufland България, като е заемала позиции в различни дирекции на компанията. Има принос за реализацията на редица проекти в сферата на административното управление, обучение и развитие на екипа и работодателска марка. Преди да се присъедини към екипа на Kaufland e работила в сферата на обслужването на клиенти в различни компании, сред които Rubbertec и HP.

„Горд съм с избора ни, защото Гергана е най-добрият пример, че Kaufland България е компания, която цени своите служители, инвестира в тях и им дава възможност за професионално развитие и кариерно израстване. Убеден съм, че тя е правилният избор и страстта, с която върши работата си, ще допринесе за утвърждаване на репутацията ни на водеща компания с отговорност към екипа и обществото.“, коментира изпълнителният директор на Kaufland България Иван Чернев.

„Гласуваното ми доверие е чест за мен, като предизвикателството да се справя с отговорната ми позиция посрещам с увереността, че имам подкрепата на изключителните професионалисти, които работят в  Kaufland България“, каза Гергана Димитрова.

Гергана Димитрова е бакалавър по „Немска филология“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Има магистърска степен по „Стопанско управление“ от същия университет. Владее немски и английски език.

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

септември 2020
П В С Ч П С Н
« авг    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930