ЗАПОЧНА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА VIVACOM РЕГИОНАЛЕН ГРАНТПредишна статия
7 ПРОЕКТА И ЛИДЕРИ ОТ БЪЛГАРИЯ СА СРЕД ФИНАЛИСТИТЕ НА NEW EUROPE 100Следваща статия
Горещи новини

08/08/20

ЛАНСИРАНЕ НА LCS3*, НОВАТА СИСТЕМА ЗА СТРУКТУРНО ОКАБЕЛЯВАНЕ ОТ ЛЕГРАНД

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
Demonstration

Превъзходство в 3 измерения за центрове за данни и локални мрежи.

Legrand, глобален специалист в изграждането на електически и цифрови инфраструктури, обяви лансирането на LCS3, новата система за структурно окабеляване. Тази богата гама от медни и оптични кабелни решения отговаря напълно на нарастващите нужди от обмяна на все по- голям обем от данни в сградите, на нуждата от разширяването на мрежи и необходимостта от по-висока скорост при предаване на данни.

Производителност, адаптивност и ефективност

LCS3 представя значително подобрение и актуализация на структурните кабелни системи на Legrand за изграждане на цифрови инфраструктури, като осигурява бърз пренос на данни в мрежите, повече производителност и адаптивност. Значително по- високата скорост при пренос на данни се осигурява чрез висока категория конектори RJ45 и дори още по- високо скоростни оптични конектори, които позволяват скорост до 100 Gbps. LCS3 предлага модулност чрез чекмеджета, в които могат да се комбинират медни и оптични кабели, като същевременно осигурява увеличаване на броя на свързващите точки. Дизайнът на новите сървър шкафове позволява оптимизация на необходимия за охлаждане въздушен поток. Инсталацията и поддръжката са още по-лесни благодарение на новата заключваща система на конекторите и автоматичните плъзгащи се касети.

Решения за всеки ваш проект

LCS3 дава възможност на всички, независимо дали са инвеститори, специалисти или неспециалисти в областта, да намерят най-подходящото решение за техния конкретен проект. Кабелната система на Legrand е еднакво подходяща както за LANs мрежи, така и за центрове за данни, при които от решаващо значение са високата скорост, плътност, адаптивност и гарантирана непрекъснатост на услугата. Добавената стойност на това предложение е съвместимостта и синергията с всички останали продукти на Legrand, като новите LCS3 шкафове и разклонители (PDU), които са перфекното решение за разпределение на електроенергията.

Иновация в действие

Новата кабелна система на Legrand има няколко патентовани иновации като модулната касетна система или новият уред за запояване на оптични кабели. Всички медни конектори от гамата LCS3 са PoE (Power over Ethernet) сертифицирани + стандартна сертификация. Освен това, чрез изграждането на надеждни, високоефективни цифрови инфраструктури, LCS3 е неразделна част от инициативата Eliot на Legrand, посветена на свързани устройства (Internet of Things).

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

август 2020
П В С Ч П С Н
« юли    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31