SES VIDEO ДЕМОНСТРИРА ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ И ПОСЛЕДНИТЕ НОВОСТИ В ULTRA HD ТЕХНОЛОГИЯТА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО IBCПредишна статия
ЗОВВ ЗА ПО-УСТОЙЧИВА СРЕДА!Следваща статия
Горещи новини

13/07/20

КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ТЕНДЕНЦИИТЕ И ПРОБЛЕМИТЕ НА КИБЕР СИГУРНОСТТА

Разстояние между редовете+- AРазмер на шрифта+- Принтирайте тази статия
cyber-security

Съорганизатори на събитието са адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“, „ГРЕКО“, „ПР D&D“ и „ТАД Груп“ и ще разгледа технологичните и правни аспекти във връзка с информационните заплахи

Колко големи могат да са последствията за бизнеса от една кибер атака, какви са предизвикателствата на новата европейска регулация за защита на личните данни и какви са рисковете за репутацията, произхождащи от кибер заплахите – това са само част от акцентите на предстоящата конференция „Кибер сигурност – информация и (лични) данни. Бъдете нащрек!“, която ще се проведе на 3 октомври 2017 г., в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк.

Международното събитие ще е напълно безплатно и ще позволи на представителите на българския бизнес да почерпят опит от някои от водещите експерти в областта на кибер сигурността у нас.

Основна цел на конференцията е да хвърли повече светлина върху нашумялата в обществото и в частност в бизнес средите тема за кибер сигурността, неизбежно обвързана с опазването на съхраняваните и обработвани от всяка една компания лични данни. Акцент ще бъде поставен върху риска от кибер престъпления и уязвимостта на фирмите, както и върху многостранните финансови, правни и репутационни последици, които могат да произтекат от такива престъпления“ – сподели господин Владимир Пенков, Председател на Консултативния съвет и Старши съдружник на адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“.

В рамките на конференцията Красимир Коцев от компанията за киберсигурност ТАД ГРУП ще разкаже за последствията от кибер атаките от техническа гледна точка и ще демонстрира колко лесно е за един хакер да компрометира личната информация в една организация. Николай Цветанов, Лора Георгиева и Румяна Йорданова от „Пенков, Марков и партньори“, водещи адвокати в областта на кибер проблематиката и защита на личните данни, ще предоставят актуална информация за новата европейска регулация и отражението ѝ върху българското законодателство. Диана Дамянова, собственик на ДД Агенция за изследвания и ПР от своя страна ще разкрие репутационните и комуникационни аспекти при реализиране на подобни инциденти. Христо Шарков и Страхил Стоянов от международния специализиран брокер и риск консултант ГрЕКо ДжЛТ ще представят застрахователно решение по отношение на кибер риска и разходите при реализирането му.

Регистрацията за конференцията е безплатна на адрес:

https://www.tad.bg/events/cyber_forum.php

0 Коментари

Няма коментари Тази страница все още няма коментари

Но можете да бъдете първи да оставите коментар !

Оставете Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Маркираните полета са задължителни. *

Facebook

Календар

юли 2020
П В С Ч П С Н
« юни    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031